IT界討論區:(20)年尾d花紅/雙糧呢?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

+1
agent冇生意?
近呢星期差唔多每日都收到call
agent冇生意?

年尾 下年年頭喇 逗埋份bonus 走人喇
agent冇生意?

年尾 下年年頭喇 逗埋份bonus 走人喇

agent係11月頭已經開始做野
大家都拎完bonus走人
公司都預左,一早就搵定Agent請人
R下CV, 見下工 搞得黎都1,2 個月,啱啱好係離職潮時間

+1

寫frontend UI有無咩skills可以學下
做緊fullstack 但ui design得好核突
點樣整得靚仔D
T仔 咁高人工 其實係唔係 唔會出返黎做
點樣整得靚仔D

+1

+1

Freelance 要識人
入相關Group交流
最好識人識師兄 再介紹
Indeed github個類都有用

利申:冇 但朋友接三單收十幾皮
Freelance 要識人
入相關Group交流
最好識人識師兄 再介紹
Indeed github個類都有用

利申:冇 但朋友接三單收十幾皮

http://haystar.com.hk/job_detail.php?jid=5410

13k-16k想請2年exp AP?
真係屌左聲
點樣整得靚仔D

點樣整得靚仔D

http://haystar.com.hk/job_detail.php?jid=5410

13k-16k想請2年exp AP?
真係屌左聲

點樣整得靚仔D

小弟用visual studio寫左個c# console app
個app係不斷連去db到拎data再砌個excel出黎
個app本身係我部機到run就冇問題
但係將一模一樣既code搬去另一部勁d既機到run就出事
佢次次run到30秒到就自己熄左
gen出黎個excel開唔到
冇彈任何error出黎
有冇人知點解
ps 兩個app都係用debug mode run同用.net framework 4.6.1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞