IT界討論區:(20)年尾d花紅/雙糧呢?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
max 36k
代表佢長有啦
仲高過出面sa/ap

出面sa 30k, ap 18k
不過頭2年好似唔跳point(好似係)

SA title好濫 30K唔出奇
但AP 18K呃fg咋掛?

ap 18k
我之前sp都過20k

AP點會得18k

application programmer 真係18k

max 36k
代表佢長有啦
仲高過出面sa/ap

出面sa 30k, ap 18k
不過頭2年好似唔跳point(好似係)

SA title好濫 30K唔出奇
但AP 18K呃fg咋掛?

ap 18k
我之前sp都過20k

AP點會得18k

application programmer 真係18k

以為assistant project 甩甩甩

咁出佢手幾多12k?

侍住自己大公司 好鐘意壓FG價
壓價都算 追左咁耐post
仲要係有巴絲入完去之後話學唔到野

阿寶好忙 人類總是

咁出佢手幾多12k?

阿寶好忙 人類總是

ive>>>>>>八大

咁出佢手幾多12k?

阿寶好忙 人類總是

ive>>>>>>八大

T con?
我舊公司係JobsDB請緊IT9, 請大家珍惜生命

係咪牛頭角果間?

唔係啦,

咁出佢手幾多12k?

阿寶好忙 人類總是

ive>>>>>>八大

咁出佢手幾多12k?

阿寶好忙 人類總是

ive>>>>>>八大

T con?

算吧啦
街外人
好彩既話都可能有P仔既豬頭骨位俾你
荀位全部留曬俾d醫生教授高層既親信做

T con?

算吧啦
街外人
好彩既話都可能有P仔既豬頭骨位俾你
荀位全部留曬俾d醫生教授高層既親信做

直屬喎ching
有無人知一般電話上面做信用卡payment 多數個flow 係點
直接mobile call visa 果d 既api 定再經一經server api
有無人知一般電話上面做信用卡payment 多數個flow 係點
直接mobile call visa 果d 既api 定再經一經server api

後者
乜而家d公司唔請人咩
轉field去programmer 上星期五apply左d工全部冇回音
乜而家d公司唔請人咩
轉field去programmer 上星期五apply左d工全部冇回音

咩exp?
乜而家d公司唔請人咩

咩exp?

19 Network
乜而家d公司唔請人咩

咩exp?

19 Network

乜而家d公司唔請人咩

咩exp?

19 Network

後者

我見好多都搵payment gateway vendor做

乜而家d公司唔請人咩

咩exp?

19 Network

apply咩post開咩價先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞