降魔的(13)

1001 回覆
33 Like 14 Dislike
下星期 五集/六集就大結局? 岩岩先上返少少主線....

成日覺得條線打黎打去都未入肉咁
條鎖匙邊個執起開錶?

啤啤

如果死左的話
能力越大 責任越大呀 小馬
個咪錶跳到$132, 係舊錶嚟
舊錶起錶$22, 每分鐘1跳$1.6, 35分鐘後跳到$78,
之後每1分鐘跳$1.0, 54分鐘後就$132
即係佢地由打副本用咗89分鐘+比鳩子勁嘥既唔知幾耐
樣同氣質係雯b好啲,但係啤啤有情有義,喺小馬父母呢條線又咁緊張幫手,又陪佢傾訴,所以真係好難揀。

豪無猶疑,一定係黃智雯
我估馬季就好似遙不可及首歌咁

成套嘢就係一個又一個咁送身邊嘅人最後一程,睇個op,好似有為最後又係喺架的士上面升天

最後可能真係得返佢一個,四圍降魔
樣同氣質係雯b好啲,但係啤啤有情有義,喺小馬父母呢條線又咁緊張幫手,又陪佢傾訴,所以真係好難揀。

我要啤啤!
芷若冇鬼用,要馬明落鬼域救佢

成套嘢就係一個又一個咁送身邊嘅人最後一程,睇個op,好似有為最後又係喺架的士上面升天

改名做《送客的》

改名做《送客的》

天煞孤星
op入面啤啤同邊個結婚

成日覺得條線打黎打去都未入肉咁

不過又諗,final boss出太耐就膠化
而家五六集,一集殺一個要角差唔多

有為、啤啤應該死硬
心姐應該都要死,話哂舖左咁耐母子情
加埋其他的士佬、些粉、莉莉同埋屎坑石
一集一個剛剛好
馬明今年拍親都好劇本,降魔的 同 心理追兇

我要啤啤!

我會唔睇樣睇角色個形象
啤啤似真心鍾意馬季,不停為佢放棄一啲野
但芷若似當馬季係Liam既代替品多啲

賭城?

我要啤啤!

我會唔睇樣睇角色個形象

咁都唔揀啤啤,天無眼

我要啤啤!

我會唔睇樣睇角色個形象

講得好!
個咪錶跳到$132, 係舊錶嚟
舊錶起錶$22, 每分鐘1跳$1.6, 35分鐘後跳到$78,
之後每1分鐘跳$1.0, 54分鐘後就$132
即係佢地由打副本用咗89分鐘+比鳩子勁嘥既唔知幾耐

唔行都一分鐘角六
其實最尾係病房有無人睇到牙moon 係半透明

真係死左

賭城?

賭城 蝗晶就算啦
卡士大 有撚用
D劇情反炒再反炒

賭城?

漏左呢套垃圾添

真係死左

唔係今集死呀
啤啤隻腳好正

其實一向都覺得佢樣麻麻,
不過整體身型比例唔錯

身形真係唔錯
我覺得佢呢套靚過幕後玩家啦已經

賭城?

漏左呢套垃圾添

垃圾到比人遺忘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞