降魔的(13)

1001 回覆
33 Like 14 Dislike
馬明支槍可能係石敢當黎
佢訪問話支野差唔多最後先有,再連埋一啲線索,我覺得都有五六成機會中

唔鬼係呀?!
石敢槍?!
如果莉莉搵硬c做可能正啲,仲可以順理成章比首ost佢唱

每一隻精靈都係巨聲幫

你唔講又無留意喎
https://youtu.be/-mTjGXpet0A
16集預告,交待左上面有d巴打既問題

離魂太耐後遺症

打柒汪子勁

妖!大夫真係唔記得咗

打得好 想打佢好耐
琴晚班毒燃鬼仔打得佢太輕手

馬明又食唔到女
大夫同啤啤都唔及莉莉咁得意

其實三個都正
唔明做乜要黑化大夫

應該係展明心中最愛係芷若所以魔就用佢個樣現身

同削骨豪仔嘅道理一樣 鳩估
我估應該馬明其中一個重要既人死左 所以先開始降魔之路.所以好快會死人

好明顯係啤啤,決定降魔時個樣型晒

你見大夫後期都變左魔就知 邊個死左

睇完樓上巴打第16集嘅預告見到張咁樣嘅截圖
呢個係咪黑化咗嘅大夫

我覺得只係隻魔變做大夫個樣

我都希望係咁,明明本身心地好又靚女做乜要黒化佢?!
我估應該馬明其中一個重要既人死左 所以先開始降魔之路.所以好快會死人

好明顯係啤啤,決定降魔時個樣型晒

你見大夫後期都變左魔就知 邊個死左

睇完樓上巴打第16集嘅預告見到張咁樣嘅截圖
呢個係咪黑化咗嘅大夫

我覺得只係隻魔變做大夫個樣

我都希望係咁,明明本身心地好又靚女做乜要黒化佢?!
話時話
大台好似冇乜提過呢套劇?

真,明明口碑收視都好,但又唔做多啲宣傳再谷行啲套劇,都唔知咩心態
你揀得佢做台慶劇,就唔該你落力啲宣傳

無線一向係咁
捉到鹿都唔識脫角
垃圾劇就一味死推爛推

就係越垃圾先要死推爛推嘛

前年有EU
今年有踩過界
cctvb都係唔撚做宣傳 高質劇就變左炮灰
題外話 呢套有唔少對白都好正
不過應該又冇得拎最佳劇集

係喎!
淨係有為同佢班一樣樣既科學friends已經有唔少正對白
仲未計正經感人個D

全部一樣樣呢個設定真係笑死

離魂太耐後遺症

打柒汪子勁

妖!大夫真係唔記得咗

打得好 想打佢好耐

馬明又食唔到女

食啤啤唔錯
但踩過界唔係台慶劇,呢套係。可能都有d奬。

呢套開始好似唔係台慶劇 係有套拍唔切 所以就搵嚟頂

係啦 正常cctvb台慶作都唔會用神怪野

真,明明口碑收視都好,但又唔做多啲宣傳再谷行啲套劇,都唔知咩心態

無線一向係咁
捉到鹿都唔識脫角
垃圾劇就一味死推爛推

就係越垃圾先要死推爛推嘛

前年有EU
今年有踩過界
cctvb都係唔撚做宣傳 高質劇就變左炮灰
題外話 呢套有唔少對白都好正
不過應該又冇得拎最佳劇集

係喎!
淨係有為同佢班一樣樣既科學friends已經有唔少正對白
仲未計正經感人個D

全部一樣樣呢個設定真係笑死

Austin Powers

離魂太耐後遺症

打柒汪子勁

妖!大夫真係唔記得咗

打得好 想打佢好耐

聽晚又比人打啦佢
死黑警
大Boss 就係芷若。殺左啤啤。
展明最後會變好人聯手。

Tvb 式劇情

鬼同你Ot呢?喵喵星呢?

離魂太耐後遺症

打柒汪子勁

妖!大夫真係唔記得咗

打得好 想打佢好耐

莉莉比NAOMI插左嘢所以消失?!
大夫同啤啤都唔及莉莉咁得意

其實三個都正
唔明做乜要黑化大夫

應該係展明心中最愛係芷若所以魔就用佢個樣現身

同削骨豪仔嘅道理一樣 鳩估

呢條咸濕仔好煩
又食Bonnie又纏住大夫

離魂太耐後遺症

打柒汪子勁

妖!大夫真係唔記得咗

打得好 想打佢好耐

聽晚又比人打啦佢
死黑警

打到佢無限輪迴就岩
話時話

浪費哂

好似話拍嗰陣都唔知會做台慶劇

聽講隔離套誇世代既預算係呢套劇既50倍

五十倍都無乜興趣睇

誇世代其實幾過癮
集集都有得笑
但係你唔會特登想追返黎睇咁解

係咪張衛健個套

係咪張衛健個套

大帥哥
呢套應該幾好睇,有佢拍住已經開左演戲竅既蔡思貝
雖然有演技依然一般既洪永城但我諗都OK
拍唔切咪出年先播囉

離魂太耐後遺症

打柒汪子勁

妖!大夫真係唔記得咗

打得好 想打佢好耐

天眼關左咪 睇唔到佢

離魂太耐後遺症

打柒汪子勁

妖!大夫真係唔記得咗

打得好 想打佢好耐

天眼關左咪 睇唔到佢

原來佢講緊之後
明明打咗隻Naomi入豬度,
不過無交代隻豬之後點?會㕶會比佢走甩返出黎嫁?!

係咪張衛健個套

大帥哥
拍唔切咪出年先播囉

我估結果係張衛健個神枱位置會畀呢套野爛劇本收皮

係咪張衛健個套

大帥哥
拍唔切咪出年先播囉

睇宣傳片都覺得膠膠地

係咪張衛健個套

大帥哥
拍唔切咪出年先播囉

睇宣傳片都覺得膠膠地

連個戲名都好膠
話時話

浪費哂

好似話拍嗰陣都唔知會做台慶劇

聽講隔離套誇世代既預算係呢套劇既50倍

五十倍都無乜興趣睇

誇世代其實幾過癮
集集都有得笑
但係你唔會特登想追返黎睇咁解

已完!

不過陳豪同森美Hehe個度係幾好笑既,
明抄鬼怪條男男CP線
不過陳豪老嘞無人地咁吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞