降魔的(13)

1001 回覆
33 Like 14 Dislike
話時話
大台好似冇乜提過呢套劇?

真,明明口碑收視都好,但又唔做多啲宣傳再谷行啲套劇,都唔知咩心態
你揀得佢做台慶劇,就唔該你落力啲宣傳

浪費哂

tvb真仆街
樣同氣質係雯b好啲,但係啤啤有情有義,喺小馬父母呢條線又咁緊張幫手,又陪佢傾訴,所以真係好難揀。

我要啤啤!
芷若冇鬼用,要馬明落鬼域救佢

我會唔睇樣睇角色個形象
啤啤似真心鍾意馬季,不停為佢放棄一啲野
但芷若似當馬季係Liam既代替品多啲

咁都唔揀啤啤,天無眼

啤啤有情有義有腳 馬季係芷若大將軍

但無樣

芷若後尾都鐘意馬明啦

芷若求其搵個人鐘意住姐

馬季只係水泡
話時話

明明都係台慶劇

應該驚比人知新果一輩屌打老果輩

好唔想睇之後個套 成堆老野日日嗌交
其實的士頭兩公里唔跳表
咁照放部車喺度唔郁,都會照計等侯時間?
第一集個細路嘅迷一日唔解,仲有得拍得23456輯

咩迷

佢係人
不過唔記得有冇解的士個黑掌印,係個細路整?

解左喇,佢對手污糟ja ma

力哥本來都睇落好簡單喎

Ok, 伏線黎

駁唔到

笑死
套劇劇本好好,但拍得好垃圾

解左喇,佢對手污糟ja ma

力哥本來都睇落好簡單喎

Ok, 伏線黎

駁唔到

笑死

唔捨得ar moon
話時話

明明都係台慶劇

應該驚比人知新果一輩屌打老果輩

好唔想睇之後個套 成堆老野日日嗌交

仲有老是常出現的脆魚
已經可以off
套劇劇本好好,但拍得好垃圾

咁劇本真係重要D,起碼引到你追落去先
記得垃圾石出場頭果幾集好似有同馬明講過
心中所思念既人係邊個 就會見到舊垃圾石係咩樣 所以馬明先會見到佢係豪仔
咁開左天眼果幾個 又見到石敢當係咩樣 都係豪仔樣
智雯點解唔係見到石敢當係liam樣
咁係咪已經可以100%肯定佢就係豪仔
心中所思念既人係邊個 就會見到舊垃圾石係咩樣 所以馬明先會見到佢係豪仔

臭石係肥仔豪通哂天la

有巴打估石敢當=失憶既豪仔

咁都合理解釋到佢ff自己道行高,但事實如小馬所講冇料扮四條
睇番最後係病房佢哋係隔住塊玻璃
根本冇咩半透明
莉莉下集都要退場
根本冇咩半透明

完全唔感有半透明過囉
根本冇咩半透明

完全唔感有半透明過囉

d人諗伏線諗到變左魔
我岩岩上貼吧見到,原來頭先日本軍講果啲係自殺前頌文
根本冇咩半透明

完全唔感有半透明過囉

d人諗伏線諗到變左魔

使徒行者係人都係臥底,
呢度條條都係伏線
睇咗真•劇透 維基又放流料

你指加藤先生up個堆日文?

你指加藤先生up個堆日文?

嗯,馬明鳩up亂譯果啲
睇左真劇透,原來fake 哂全世界

最係其實所有野都係馬明發夢FF 出黎

最係其實所有野都係馬明發夢FF 出黎

邊度有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞