降魔的(13)

1001 回覆
33 Like 14 Dislike
其實D人點解會唔知自己死左??

好簡單, 你去買野, 對方完全無視你, 已經知咩事啦

反而智雯要咁多集先知 其他人見唔到佢
一集兩個post

拍得住射鵰
仆街展明全部野都係佢搞出黎

主題曲有圖睇,估係啤啤死

今集都係著白衫
頭少啤啤同莉莉傾計啲醫生護士冇反應 會唔會係因為已經死咗

唔會架

又話開天眼又攬莉莉都冇人理⋯⋯
點解啤啤會死嘅?邊到講

劇透撚講

片頭又一幕講小馬打開車尾箱
見到啤啤瞓咗喺入邊,好似死咗咁
小馬之後喪喊

唔好啊

下咁大獲

上YOUTUBE 睇左幾次主題曲, 唉屌
咁啤啤被殺的話,點解馬明無死既

會唔會之後先比黑警尋仇呀?!

其實果個scene醫生護士都唔重要唔會俾戲份佢地

無線通病 片頭玩劇透
所以不懂撒嬌 踩過界 使徒2個種串3頭其實我幾鐘意
其實D人點解會唔知自己死左??

好簡單, 你去買野, 對方完全無視你, 已經知咩事啦

反而智雯要咁多集先知 其他人見唔到佢

神怪劇講logic

今集都係著白衫

應該一定要死啦
咁啤啤被殺的話,點解馬明無死既

想屈馬明殺?

無線通病 片頭玩劇透
所以不懂撒嬌 踩過界 使徒2個種片頭其實我幾鐘意

但馬明同廢精都有講嘢啦
《降魔的》是TVB首部經「重重有賞」計劃而衍生出的電視劇,該計劃是由無綫的員工自發性提供原創故事橋段,並獲接納及開拍成劇集
依條有八成係高登仔

高登仔真係好高質

高登/連登 既講故台, 其實已經大把故仔好睇過現在香港既 電影/電視劇

就好似紅van咁

如果當初作者將 紅van 賣比TVB拍, 肯定吸引好多

今集都係著白衫

但幅圖有白褲??
佢今集係牛仔短褲黎
《降魔的》是TVB首部經「重重有賞」計劃而衍生出的電視劇,該計劃是由無綫的員工自發性提供原創故事橋段,並獲接納及開拍成劇集
依條有八成係高登仔

高登仔真係好高質

高登/連登 既講故台, 其實已經大把故仔好睇過現在香港既 電影/電視劇

就好似紅van咁

如果當初作者將 紅van 賣比TVB拍, 肯定吸引好多

紅van本身就係爛尾

唔會架

又話開天眼又攬莉莉都冇人理⋯⋯

唔死點可以攬到莉莉

係囉... 2姐妹好興奮添

今集都係著白衫

應該一定要死啦

莉莉之後怪馬明 係咁打馬明

其實果個scene醫生護士都唔重要唔會俾戲份佢地

同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞