降魔的(13)

1001 回覆
33 Like 14 Dislike
《降魔的》是TVB首部經「重重有賞」計劃而衍生出的電視劇,該計劃是由無綫的員工自發性提供原創故事橋段,並獲接納及開拍成劇集
依條有八成係高登仔

高登仔真係好高質

高登/連登 既講故台, 其實已經大把故仔好睇過現在香港既 電影/電視劇

就好似紅van咁

如果當初作者將 紅van 賣比TVB拍, 肯定吸引好多

搭單問高登或連登有冇講黑社會嘅故
頭少啤啤同莉莉傾計啲醫生護士冇反應 會唔會係因為已經死咗

唔會架

又話開天眼又攬莉莉都冇人理⋯⋯

唔死點可以攬到莉莉

馬明都冇死啦

不過下集未一樣要死

主題曲有圖睇,估係啤啤死

今集都係著白衫

係啊,岩岩先見到條衫一樣嫁
《降魔的》是TVB首部經「重重有賞」計劃而衍生出的電視劇,該計劃是由無綫的員工自發性提供原創故事橋段,並獲接納及開拍成劇集
依條有八成係高登仔

高登仔真係好高質

高登/連登 既講故台, 其實已經大把故仔好睇過現在香港既 電影/電視劇

就好似紅van咁

紅van本身就係爛尾

如果賣比tvb, 就可以改良一下先出劇本

當時作者一邊出 一邊作.........結局去到後面收唔到科

其實果個scene醫生護士都唔重要唔會俾戲份佢地

同意

Agger!
所以應該後之後先被殺似樣D
今集啤啤咀啖小馬 彈個心出黎補血好好笑
投票
啤啤
芷若
投票
啤啤
芷若

啤啤>雯b

同意

Agger!

好多時 馬明 對住D鬼講野

身邊既路人都一樣無反應啦
依條有八成係高登仔

高登仔真係好高質

就好似紅van咁

紅van本身就係爛尾

如果賣比tvb, 就可以改良一下先出劇本

當時作者一邊出 一邊作.........結局去到後面收唔到科

一路出一路作實有勁多bug位

唔會架

唔死點可以攬到莉莉

馬明都可以攬金剛小儀
不過應該兇多吉少

馬明有血緣關係同天生奇材

心型陽氣

同意

Agger!

好多時 馬明 對住D鬼講野

身邊既路人都一樣無反應啦

係呀!所以Agger囉

所以雯b就開始黑化啦
今集拍得幾緊湊

唔會架

唔死點可以攬到莉莉

馬明都可以攬金剛小儀
不過應該兇多吉少

馬明有血緣關係同天生奇材

佢頭先都有幫班毒撚鬼簽名麻

死咗都要做毒燃
hello咁多位
最後啤啤係比石敢當食

留意主題曲有一幕

啤啤和 石敢當 行婚禮..........跟住D 賓客(可能係鬼) 全部突然消失
片尾幾好聽
投票
啤啤
芷若

因為今集雯b扣晒分
最後啤啤係比石敢當食

留意主題曲有一幕

啤啤和 石敢當 行婚禮..........跟住D 賓客(可能係鬼) 全部突然消失

石敢當都有份食?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞