降魔的(13)

1001 回覆
33 Like 14 Dislike

呢套開始好似唔係台慶劇 係有套拍唔切 所以就搵嚟頂

係啦 正常cctvb台慶作都唔會用神怪野

係咪張衛健個套

大帥哥
呢套應該幾好睇,有佢拍住已經開左演戲竅既蔡思貝
雖然有演技依然一般既洪永城但我諗都OK
拍唔切咪出年先播囉

我估結果係張衛健個神枱位置會畀呢套野爛劇本收皮

睇宣傳片都覺得膠膠地

連個戲名都好膠

無錯
感覺張衛健又要俾無綫浪費咗

係咪張衛健個套

大帥哥
拍唔切咪出年先播囉

睇宣傳片都覺得膠膠地

連個戲名都好膠

無錯

但問題唔係佢話覺得係好劇本先肯幫無線拍咩

係咪張衛健個套

大帥哥
拍唔切咪出年先播囉

睇宣傳片都覺得膠膠地

連個戲名都好膠

無錯

要拍得好先得㗎
點會又變返係張衛既問題嫁?!

係咪張衛健個套

大帥哥
拍唔切咪出年先播囉

睇宣傳片都覺得膠膠地

連個戲名都好膠

無錯

今晚有節目巡禮應該會喺拍好左果啲片度剪出黎,到時可以略知一二

無線一向係咁
捉到鹿都唔識脫角
垃圾劇就一味死推爛推

就係越垃圾先要死推爛推嘛

前年有EU
今年有踩過界
cctvb都係唔撚做宣傳 高質劇就變左炮灰
題外話 呢套有唔少對白都好正
不過應該又冇得拎最佳劇集

係喎!
淨係有為同佢班一樣樣既科學friends已經有唔少正對白
仲未計正經感人個D

全部一樣樣呢個設定真係笑死

Austin Powers

同其他劇嘅自己做朋友 真係無得頂
葉學明 情越海岸線
祁 仁 實習天使
艾鐵文 鬼同你OT
但踩過界唔係台慶劇,呢套係。可能都有d奬。

呢套開始好似唔係台慶劇 係有套拍唔切 所以就搵嚟頂

再創世紀?

前年有EU
今年有踩過界

係喎!
仲未計正經感人個D

葉學明 情越海岸線
祁 仁 實習天使
艾鐵文 鬼同你OT

哇!
你唔講真係無留意
巴打你是咪無記D編劇黎呀老老實實?!
馬明支槍可能係石敢當黎
佢訪問話支野差唔多最後先有,再連埋一啲線索,我覺得都有五六成機會中

應該唔會啦 如果係佢變應該會係發光槍,而且睇片頭似係最後得番佢同石敢當
馬明支槍可能係石敢當黎
佢訪問話支野差唔多最後先有,再連埋一啲線索,我覺得都有五六成機會中

應該唔會啦 如果係佢變應該會係發光槍,而且睇片頭似係最後得番佢同石敢當

石敢當會無左舊石,入面舊gem我懷疑會變做馬明支槍打低boss
馬明支槍可能係石敢當黎

石敢當會無左舊石,入面舊gem我懷疑會變做馬明支槍打低boss

馬明專訪話過支槍唔係重點
佢自己d血先係重點
未必咁關刀削面事
https://youtu.be/-mTjGXpet0A
16集預告,交待左上面有d巴打既問題

離魂太耐後遺症

打柒汪子勁

妖!大夫真係唔記得咗

打得好 想打佢好耐
琴晚班毒燃鬼仔打得佢太輕手

莉莉比NAOMI插左嘢所以消失?!

天眼關左咪 睇唔到佢

原來佢講緊之後
明明打咗隻Naomi入豬度,
不過無交代隻豬之後點?會㕶會比佢走甩返出黎嫁?!

Ed小角唔會出架啦應該
莉莉好似仲勁過石敢當

前年有EU
今年有踩過界

係喎!
仲未計正經感人個D

葉學明 情越海岸線
祁 仁 實習天使
艾鐵文 鬼同你OT

哇!
你唔講真係無留意

其實見到艾鐵文已經識自己search返另外兩個出黎啦
我睇馬明訪問,揸槍個look係最後一個鏡頭,冇意義的

係喎!
仲未計正經感人個D

葉學明 情越海岸線
祁 仁 實習天使
艾鐵文 鬼同你OT

哇!
你唔講真係無留意

其實見到艾鐵文已經識自己search返另外兩個出黎啦

老實除左艾鐵文個名有D印象其他完全唔識
情越就已經太耐唔記得咗
實習呢期已經唔再睇TVB了

離魂太耐後遺症

打柒汪子勁

妖!大夫真係唔記得咗

打得好 想打佢好耐
琴晚班毒燃鬼仔打得佢太輕手

莉莉比NAOMI插左嘢所以消失?!

天眼關左咪 睇唔到佢

原來佢講緊之後
明明打咗隻Naomi入豬度,
不過無交代隻豬之後點?會㕶會比佢走甩返出黎嫁?!

Ed小角唔會出架啦應該
莉莉好似仲勁過石敢當

莉莉堅好抽
無比條八婆Naomi陰到
我睇馬明訪問,揸槍個look係最後一個鏡頭,冇意義的

尋晚鬼域一吻又係ko左踩過界雨景跳舞果part
呢套劇真心神到不得之了

小馬果下好型
"石敢當!帶佢走! "
最後六集,應該之後每集節奏都好Q快

如果廿二集或者之前暫停左一集就好,咁星期日可以一連兩集
https://www.youtube.com/watch?v=1sEG85XHAzM
降魔的創作人訪問

好認同創作人講其實的士司機先多故仔聽
都試過搭的士遇過好吹得既司機
亦有遇過好鬼既司機 好在有人一齊跟車!

不過睇到D番外篇既片段又真係無乜興趣睇
都係馬明呢套吸引D

咁啱今年禮拜日台慶

咁啱今年禮拜日台慶

岩,如果閒日台慶就可以停一集
好心用op劇透呢樣野執下佢啦
搞到睇親劇都好似找錯處咁估下呢幕果幕幾時出

不過隨時估錯晒劇情呢......

有人照果啲劇有品牌傳播科做片頭就唔會劇透,今年暫時得不懂撒嬌,踩過界同使徒2咁好彩,如果降魔的係用果種片頭唔知會點呢

呢套都係品牌傳播科做片頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞