降魔的(13)

1001 回覆
33 Like 14 Dislike
我估應該馬明其中一個重要既人死左 所以先開始降魔之路.所以好快會死人

好明顯係啤啤,決定降魔時個樣型晒

你見大夫後期都變左魔就知 邊個死左
我估應該馬明其中一個重要既人死左 所以先開始降魔之路.所以好快會死人

睇完樓上巴打第16集嘅預告見到張咁樣嘅截圖
呢個係咪黑化咗嘅大夫

睇完樓上巴打第16集嘅預告見到張咁樣嘅截圖
呢個係咪黑化咗嘅大夫

我直覺呢一個未必係人間界
啤啤相信已死,如果無錯我估有為晶晶都喺果度
留名
石敢當真係好垃圾 打2打就話冇靈力
仲話降魔伏妖 小菜一碟
到底識唔識拍架

伏筆黎
仲話降魔伏妖 小菜一碟
到底識唔識拍架

伏筆黎

好似馬季越勁石敢當越廢
啤啤可唔可以唔死
痴線 一集兩post
幾耐冇試過
尋晚鬼域一吻又係ko左踩過界雨景跳舞果part
呢套劇真心神到不得之了
呢套劇真心神到不得之了

雨景跳舞我睇到好尷尬
兩個無啦啦度跳
呢套劇真心神到不得之了

雨景跳舞我睇到好尷尬
兩個無啦啦度跳

啲踩過界吹好鍾意講呢part夠浪漫
明明就係拍果時留意到lalaland

踩過界 使徒2個隻op唔錯

不過係要同支那合拍先識呢種

慳錢呀

擺明降魔的唔受tvb重視
好少少既片頭又無
落地府打鬼既場景同道具明顯無budget 否則實好睇好多

小馬不被重視

而家夠cult先好睇
受重視既話個劇本唔知會變成點

無線d劇一受重視,好似死亡之吻咁,無咩邊套好

已經好受重視啦,搵CID整片頭
話時話
大台好似冇乜提過呢套劇?

真,明明口碑收視都好,但又唔做多啲宣傳再谷行啲套劇,都唔知咩心態
你揀得佢做台慶劇,就唔該你落力啲宣傳

無線一向係咁
捉到鹿都唔識脫角
垃圾劇就一味死推爛推
話時話

明明都係台慶劇

應該驚比人知新果一輩屌打老果輩

好唔想睇之後個套 成堆老野日日嗌交

仲有老是常出現的脆魚
已經可以off

我岩岩上貼吧見到,原來頭先日本軍講果啲係自殺前頌文

你指加藤先生up個堆日文?

呢度笑咗
[quote][quote][quote

仲有老是常出現的脆魚
已經可以off

啤啤做得好
仲話降魔伏妖 小菜一碟
到底識唔識拍架

伏筆黎

好似馬季越勁石敢當越廢

石敢當其實只負責開天眼同浸SPA
話時話

真,明明口碑收視都好,但又唔做多啲宣傳再谷行啲套劇,都唔知咩心態

浪費哂

好似話拍嗰陣都唔知會做台慶劇

聽講隔離套誇世代既預算係呢套劇既50倍

01專訪有演員話D筆直去晒爆破場面度

即係根本無乜筆直啦
劉佩玥做親果埋角色 都無咩好結果
呢套劇真心神到不得之了

話時話

浪費哂

好似話拍嗰陣都唔知會做台慶劇

聽講隔離套誇世代既預算係呢套劇既50倍

五十倍都無乜興趣睇
岩岩上youtube睇泣血薔薇首主題曲
好sad真係天煞孤星
budget會唔會去哂後面人魔大戰
話時話

無線一向係咁
捉到鹿都唔識脫角
垃圾劇就一味死推爛推

就係越垃圾先要死推爛推嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞