日系髮型集中討論區(包括香港日系髮型屋資訊)[2]

1001 回覆
12 Like 16 Dislike
睇youtube見好多都會用直髮夾之後先gel
我想問吓唔用會唔會好大影響
同埋如果想入手嘅話邊到買會好d

唔夾個頭唔會攣 整出嚟效果差好遠

通常出面邊到有得買
想買尼試吓

通常出面邊到有得買
想買尼試吓

吓? 百貨公司或者頭髮用品鋪都有

你男仔既話,就直/卷夾都得,女仔既話就最好卷

通常出面邊到有得買
想買尼試吓

吓? 百貨公司或者頭髮用品鋪都有

你男仔既話,就直/卷夾都得,女仔既話就最好卷

唔該晒
Aube 細川 剪男仔頭係幾好,比佢話事點剪,佢剪個陣睇得出上一次都係日本人剪。整體上 手法我覺得同voi voi naoko 差唔多,但可能naoko 剪得耐佢開始hea 同細節剪得麻麻,細川第一次去細節處理得好d,洗剪染全部都自己落手落腳 黎緊會去多幾次,開始hea先轉其他

另外aube 室內燈光太勁,唔係好慣,洗頭張椅坐得都唔係太舒服

我book 咗 星期三4pm
但係去到勁多女仔染緊髮
入到去都要等5分鐘先有人招呼我
坐咗成半個鐘先開始洗頭
剪完連沖水都無沖 搞到個頭gel 得怪怪地

可能下次無咁多人會好啲
剪係剪得唔錯嘅

巴打係咪戴眼鏡 高高瘦瘦
都估到會自爆
AUBE染髮連剪大概幾錢
聽日去ocean原宿,好緊張
約左邊個? 日本巨
好似5xx左右
點解我用140度既夾,好似夾完d頭髮好硬,明明之前用開另一個180度既都好似無咁旱 定心理作用
你地有無用護髮素/髮膜呢d野 ? d人成日話男仔唔使點用,n星期用一次都夠咁
你地有無用護髮素/髮膜呢d野 ? d人成日話男仔唔使點用,n星期用一次都夠咁

有用髮尾油做打底

不過我頭乾旱先咁做 油性髮質唔好搞
聽日去ocean原宿,好緊張
約左邊個? 日本巨

約咗島崎剪

留名睇圖
咁抵?
係學生價定原價?
好似係學生價,你入官網睇下
http://aube-hongkong.com/ch/menu/

巴打有冇一條)一條(咁夾?

留名睇圖

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞