日系髮型集中討論區(包括香港日系髮型屋資訊)[2]

1001 回覆
12 Like 16 Dislike
有冇長髮巴打剪過
係收男價定女價
有冇長髮巴打剪過
係收男價定女價

佢俾得男同女分開
應該分開嘅
有冇長髮巴打剪過
係收男價定女價

佢俾得男同女分開
應該分開嘅

剪就9成9係計男生價
但你話染髮個d,因為可能用多好多料,所以就可能會貴d?
想問下各位巴打男仔戴眼鏡有咩髮型岩睇,最好中中地長唔會好短個啲。
上網睇到好多髮型唔知岩唔岩戴眼鏡。
睇落好似幾正咁
過多排去試下
想問下各位巴打男仔戴眼鏡有咩髮型岩睇,最好中中地長唔會好短個啲。

呢個點睇 我覺得幾型

呢個點睇 我覺得幾型

感覺一般般
btw唔該

呢個點睇 我覺得幾型

感覺一般般
btw唔該

四眼wolfcut真係唔係咁多
有冇邊間染髮好
Book左星期日去aube 不過近藤有事返左日本 得返細川
有冇長髮巴打剪過
係收男價定女價

你唔係好長姐
有冇長髮巴打剪過
係收男價定女價

你唔係好長姐

我好奇之嘛
我係絲 諗住嚟緊去染髮 有冇邊間推介

上面d巴打成日講aube 去試下
VO5 Hair Spray香港邊度有?

銀城?

銀城?

銀城地庫存係咪得一間?

銀城?

銀城地庫存係咪得一間?

應該得一間
而家天氣又凍又大風,真係gel都費時,反正都係會被吹爆

同埋太凍,d頭髮好乾好塌

琴日用clay+spiky spray點吹都冇事
有無人個頭條界分得好死?
即係就算剪平陰 將佢梳向前都會自己分返條界
想問係咪無得解決?去salon同佢咁講得唔得
同埋aube翻譯係咪剪之前一次過講晒想點

電攣可能冇咁覺
有無人個頭條界分得好死?
即係就算剪平陰 將佢梳向前都會自己分返條界
想問係咪無得解決?去salon同佢咁講得唔得
同埋aube翻譯係咪剪之前一次過講晒想點

吹頭,然後㩒低佢
或者用直髮夾夾貼佢

琴日用clay+spiky spray點吹都冇事

噚日用vo5 spray點吹都冇事
不過好撚難洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞