[劇透]Justice League少少觀後感

237 回覆
185 Like 21 Dislike
呢次做flash角色個個演員好樣衰,又無醒目既個種感覺
同埋我覺得Batman係個自大又自卑既領袖

你search埋怪獸產地佢個樣你會覺得仲樣衰

髮型問題

臉型問題啦明顯
四四方方成個雪櫃咁撚樣
d 戲又屎到仆街
唔明點解班死忠仲要死撐

D戲唔屎囉

髮型唔關事,係真係以明星黎講,佢係樣衰
同埋佢做flash真係無個種味道,反而我覺得做劇集個個重好過佢

髮型問題

臉型問題啦明顯
四四方方成個雪櫃咁撚樣
d 戲又屎到仆街
唔明點解班死忠仲要死撐

D戲唔屎囉

同埋佢做flash真係無個種味道,反而我覺得做劇集個個重好過佢

睇左75集cw版flash,如果你唔覺得佢好過Ezra Miller版既,
咁Grant Gustin真係失敗到無倫
其實論演技,Grant Gustin絕對屎過Ezra Miller
We Need to Talk About Kevin同The Perks of Being a Wallflower都係佢演技代表作,而Grant Gustin呢?
角色塑造得差,你就算搵Daniel Day-Lewis黎演都無用
flash情況就同joker一樣,狗屎般既編劇

髮型問題

臉型問題啦明顯
四四方方成個雪櫃咁撚樣
d 戲又屎到仆街
唔明點解班死忠仲要死撐

D戲唔屎囉

睇左75集cw版flash,如果你唔覺得佢好過Ezra Miller版既,
咁Grant Gustin真係失敗到無倫
其實論演技,Grant Gustin絕對屎過Ezra Miller
We Need to Talk About Kevin同The Perks of Being a Wallflower都係佢演技代表作,而Grant Gustin呢?
角色塑造得差,你就算搵Daniel Day-Lewis黎演都無用
flash情況就同joker一樣,狗屎般既編劇

Ezra戲屎
個角色寫得咁柒,你搵tom hanks 嚟做flash都唔掂啦
其實trailer alfred話hope you are not too late
個飄緊個人係邊個?

因為果個人完左jl先到,所以too late左

人地問你果個係邊位喎
Batman寫到一個自大又無食腦既英雄咁
Flash寫得算係咁我覺得算咁多個入面唔差
水行俠選角同得尾段型 其他成個on9仔咁
成套戲而fans角度黎講失敗 但對當普通戲睇既都叫ok
不過片中有睇到dark seid個名出現 係有少少期待
片尾deathstroke造型係幾型對比起batman batman成個on9咁 但選角有無人覺得太後生
第三個母盒救完超人就咁由佢係車頂俾人拎
成套野主要講佢地知道自己冇乜能力,batman都認輸⋯⋯變成一部超人回歸的電影
第三個母盒救完超人就咁由佢係車頂俾人拎
成套野主要講佢地知道自己冇乜能力,batman都認輸⋯⋯變成一部超人回歸的電影

Batman唔知做過啲乜咁
bvs 都有人吹奏 真係陰公
其實trailer alfred話hope you are not too late
個飄緊個人係邊個?

人地問你果個係邊位喎

我懐疑本來係安排超人翻生失敗
大家就搵Steppenwolf打
俾Steppenwolf打到仆街
之後超人翻生到,就去搵Alfred,再去搵佢地一齊打鳩Steppenwolf
個飄緊個人係邊個?

人地問你果個係邊位喎

我懐疑本來係安排超人翻生失敗
大家就搵Steppenwolf打
俾Steppenwolf打到仆街
之後超人翻生到,就去搵Alfred,再去搵佢地一齊打鳩Steppenwolf

如果咁安排故事
即係可能冇諗住有超人一打四個場

佢玩老母個名手法太屎姐
想話不論外星人同凡人都係有老母
但佢個手法實左太on9
真心 自己係dc fans batman fans 對今次JL真係幾失望 劇情完全係不知所謂 剪又剪得差 下下都DLC咩 雖然我都應該買 我寧願跟返bvs個風格仲好
真心 自己係dc fans batman fans 對今次JL真係幾失望 劇情完全係不知所謂 剪又剪得差 下下都DLC咩 雖然我都應該買 我寧願跟返bvs個風格仲好

作為batman fans, 佢dlc十個鐘都無用

哩個根本一d batman特質(除左有錢) 都無,佢只係cosplay緊

咸魚青菜各有所愛

但DC 班友硬係要踩低人黎抬高自己
明明普通一套超人打怪獸既電影
硬係要講撚到高人一等好撚有深度咁

咸魚青菜各有所愛

其實兩邊一樣
上年我只係讚下bvs 覺得好睇 無踩過任何作品
都比人屌到化
咁睇得起太戲,同marvel 比?marvel 起碼節奏好番少少

1. 套戲太短,短到就好似睇緊雞精版小說水滸低咁,一句死一個人

2. 節奏問題,頭半可以用montage /highlight 解釋
三十秒講完 一樣野。。。 之後係咁next next

你up乜柒姐
如果最尾係講超人去咗先 但係啲卒仔同steppenwolf用氪星石拖佢 (Darkseid 唔會連一粒石都冇啩) 之後再出JL 五人集中打拖住superman嘅卒, 之後Batman 同Suckman 偷石同清塔外D卒,The Flash全力救人質,Cyborg 同WW拆motherbox, 等超人一個專心打狼 打完卒之後超人都整唔死狼 於是六條友一齊上集體收佢皮 咁樣會唔會更加突顯到You can't save the world alone呢?

咸魚青菜各有所愛

其實兩邊一樣
都比人屌到化

你好似係扮中立喎
bvs唔講
mos真係咁差咩
純一套電影黎講我覺得幾好睇

反而覺得mos好睇

咸魚青菜各有所愛

其實兩邊一樣
都比人屌到化

你好似係扮中立喎

咁marvel我緊有d戲係唔鐘意
dc都有部ss係唔鐘意啦
以前高登出ca3我都有開post討論的
唔明點解淨係可以鐘意一邊

咸魚青菜各有所愛

其實兩邊一樣
都比人屌到化

你好似係扮中立喎

你係舊登係咪叫判官?

咸魚青菜各有所愛

其實兩邊一樣
都比人屌到化

你好似係扮中立喎

你係舊登係咪叫判官?

唔係 改過好多次名
兩拳超人
蜘蛛俠G
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞