[劇透]Justice League少少觀後感

237 回覆
185 Like 21 Dislike
其實我覺得選角㨂得好好 每個嘅外型都好有特色 但套戲除咗ww batman同flash深刻啲之外 另外三位可以係話完全浪費咗 同埋batman變咗個messenger咁 叫完人 似又無任何planning 好聰明有智媒嘅佢去咗邊 i am rich同bought the bank係好笑 但搞到佢好似個財大氣粗嘅人咁
套戲嘅角色塑造都太差 角色之間交流又唔到 所以令到我真係幾失望
最慘S POSTER 句SLOGAN

YOU CAN'T SAVE THE WORLD ALONE

明明一個大超 就可以 SAVE THE WORLD ALONE
ww 出色好多
Molamolamola, 唔好玩solo啦,那那林cast夠人出flashpoint 搏一搏啦
Molamolamola, 唔好玩solo啦,那那林cast夠人出flashpoint 搏一搏啦

flashpoint 唔係睇反差架咩?
d人物都唔深刻 睇flashpoint都好難投入到
相比ww 今次套Justice League真係遜色好多
電視角色啲線同suicide squad 一樣雜亂無章
所有位好似都跳得好快 hea出貨咁
超人一見到女朋友即刻冷靜咗 前面明明仲同其他人打生打死咁
好似趕過場咁
batman嗰到電影其實想表達出似乎老咗嘅佢明白自己狀態已經大不如前 所以今次真係靠裝備咁滯 無咗bvs 嗰陣咁多埋身肉搏 仲自卑咗好多
但打大boss嗰Part睇完真係屌咗聲
嗱,我拎Avg1,2來比咋
屌,好難投入,完全feel 唔到個敵人帶來d咩災難,最終都冇乜對人類城市大災難嘅場面
好似成班超人類搵個爛地打架咁
仲差過ss個城市戰場
開頭以為個奸角好強,點知又比超人屌打
呢次做flash角色個個演員好樣衰,又無醒目既個種感覺
同埋我覺得Batman係個自大又自卑既領袖

你search埋怪獸產地佢個樣你會覺得仲樣衰

髮型問題

長髮差好遠,成個日本仔咁
片尾的是什麼人?
片尾的是什麼人?

LEX 同 DEATHSTROKE
Batman
而家直程比到係比Bane打柒果個Batman
明明本身Bruce Wayne係一個好聰明,體能同武術都好勁既忍者
變到而家好似GOTG既Drax咁

未睇,但見你地咁講,batman今集應該係似avg1既隊長咁
希望遲d係自己套戲入面,可以好似ca2入面既隊長咁型

戲入面佢無隊長咁有用

avg1既隊長係隻飛船到打個兵仔都咁辛苦
batman仲廢過avg1既隊長?
我入場想睇bman咋,寫到佢咁廢都唔知睇唔睇好
lex點解可以出返黎
獲釋?
Batman
而家直程比到係比Bane打柒果個Batman
明明本身Bruce Wayne係一個好聰明,體能同武術都好勁既忍者
變到而家好似GOTG既Drax咁

未睇,但見你地咁講,batman今集應該係似avg1既隊長咁
希望遲d係自己套戲入面,可以好似ca2入面既隊長咁型

戲入面佢無隊長咁有用

avg1既隊長係隻飛船到打個兵仔都咁辛苦
batman仲廢過avg1既隊長?
我入場想睇bman咋,寫到佢咁廢都唔知睇唔睇好

一定有用過cap
lex點解可以出返黎
獲釋?

偷走
屌佢老母佢寫到Batman咁廢做乜春呀,
係咪戇鳩㗎華納班仆街?
係咪戇鳩㗎華納班仆街?

Zack寫
係咪戇鳩㗎華納班仆街?

Zack寫

老實講對套嘢我好失望
lex點解可以出返黎
獲釋?

重睇啦 咁撚白
btw無人屌防雷線
唔抱任何期待,當普通英雄片咁睇完就算
我睇完之後返到屋企已經唔太記得啲劇情 反而ww, bvs呢啲隔左咁耐都仲好有印象
真係完啦, 咁既大作連基本流暢度都做唔到, 又同前作風格唔一致, flash point砍掉重練啦...

btw唔該你諗過度過先好再出, 作為超英fans真係好心痛

髮型問題

臉型問題啦明顯
四四方方成個雪櫃咁撚樣
d 戲又屎到仆街
唔明點解班死忠仲要死撐

髮型問題

臉型問題啦明顯
四四方方成個雪櫃咁撚樣
d 戲又屎到仆街
唔明點解班死忠仲要死撐

D戲唔屎囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞