極痴線 如果有個人咁樣溝你 點撚樣對應

668 回覆
1871 Like 41 Dislike
我完全明囉樓主
我之前同我ex分完手之後又喺咁
不斷wtsapp我又打比我
仲要將我電話周圍比人
佢勁多fd就喺咁wtsapp我又打比我
仲要有唔同分身又開太空卡又ig direct我
屌耐唔耐又跟蹤我
之後又話哂比我公司d人知
又喊哂口咁叫人幫佢勸下我
前幾日仲繼續煩撚住我話我上線都可以唔覆佢
講真block嘅話block得幾多個
而家每日都有唔同陌生電話同沒有來電顯示打嚟
屌勁撚煩

我ex都係19樣,仲要郁啲就用自殺嚟要脅你,直頭情緒勒索令你坐唔安瞓唔落,我到今時今日都係咁憎佢
cls

溫故知新

再睇都係睇到燥燥地
得罪一問,受害者個男友咩都無做?
原來癲佬唔只一個 同我個case似到
痴線連講啲野都好似
我想講block佢block得幾多wts ig fb line wechat 所有account都link哂既
太自信真係好難搞 因為同時係有妄想症
當你覺得呢個人開始唔對路block佢 佢覺得:佢一定係嬲左我啦我要做啲野令佢睬番我
當你唔應佢 佢覺得:佢一定係嬲左我啦我要做啲野令佢睬番我
當我叫佢唔好再煩我 佢覺得:佢一定係嬲左我啦我要做啲野令佢睬番我
係佢心目中 佢自己就係山下智久
我講唔出啲好賤既野攻擊人
但無論我比咩反應係佢角度都係好似悔氣說話咁.....
然後我決定完全無視佢 block都懶
開左個msg->講聲:痴線。-> 熄mon->完

我除左個受害者
完全唔識佢地
亦唔係佢地圈子既人
如果條痴線佬 同 佢班fd 有睇連登
我想講 追女仔唔係咁撚樣追既
你呢啲叫滋擾
仲有 人地唔鐘意你 點樣逼人呢?
試下先? 試乜撚野
收手啦
非圍威喂

我都一樣俾人話 唔係俾佢鍾意就可以無視佢 唔理人感受
咁邊個理我感受呀
我夠返工已經忙仲要無啦啦多條煩膠煩住 咩都冇做過都變左做衰人
佢無啦啦死要痴埋黎俾人拒絕就係受害者...
個陣嬲到打字都手震
出樣未
拍過4次拖咁條件都應該幾好
點解講野會成個毒撚咁

男人呢方面不嬲鍾意報大數
以佢咁痴線黎講有冇1次都值得相討
其實呢啲人好恐怖,因為你唔知佢跟住會做啲咩,小心安全
咁都唔block

block左我啲花生點食得哂呀
我都俾咁樣煩過
佢電話都無save 問我覺唔覺大家友達以上 戀人未滿
煩足幾年 block一個號碼就換幾張太空卡打黎 一係買野係做野樓下捕你 send 佢ex d 泳衣睡衣相黎 煩足幾年

屌你老母
我都俾咁樣煩過
佢電話都無save 問我覺唔覺大家友達以上 戀人未滿
煩足幾年 block一個號碼就換幾張太空卡打黎 一係買野係做野樓下捕你 send 佢ex d 泳衣睡衣相黎 煩足幾年

屌你老母

求ex 泳衣睡衣相
戇鳩,呢個世界幾時都有呢d痴線佬,你理得幾多個?
一野就block左佢啦
以前有條仔想媾我又係咁,唔受就好似我欠左佢既咁,都戇鳩鳩
屌你又啱喎
要鬥贏佢要痴線過佢
我理性冇用嘅
cap啦 好想睇
然後佢想同你講佢唔係痴線
急住向你解釋自己不是故意,只是太愛你
繼續揾你
樓豬依家點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞