極痴線 如果有個人咁樣溝你 點撚樣對應

668 回覆
1871 Like 41 Dislike
陰謀論

其實痴線佬同Common Friend 都係同一個人

1. 都係用中意 (我知中意都係正字但都好多人都有用鍾意)
2. 都係用全型既問號: 全型? 半型?
3. 句同句中間唔用標點符號只係用空格隔開

然後我發覺樓主朋友句同句中間都係唔用標點符號...
「你有冇諗過佢感受」真係on99
「你有冇諗過佢感受」真係on99

呢一句真係難聽過粗口
陰謀論

樓主朋友夠無用標點符號
Block
就係咁簡單,唔捨得就咪撚上黎叫春

咪就係block 撚7 左
再比人圍屌
唔比chance 佢呀

咁樣圍會唔會走去自殺
我都好掛住ex
不過我地無可能了

我都係
想搵都唔敢搵
陰謀論

上面有覆過,係同一個人完全唔出奇
佢地千方百計想搵到你同你講野
可能個痴線佬借左個fd電話
如果係真既話咁block左而家呢個肯定仲有第二個
首先我覺得幫口fd同痴線佬係同一個人/痴線佬借人手機打字,先唔講幫口fd男定女,作為旁觀者燥到好似自己受害咁真係好少見

第二,呢啲痴線佬用正常方法係唔會令佢心熄,建議樓主po埋痴線佬張相/ig fb 電話no. 上嚟 連登仔最中意玩鳩呢啲痴漢,晚晚屙下夜尿等佢清醒啲
我都好掛住ex
不過我地無可能了

我都係
想搵都唔敢搵

男同女掛住個層次我估應該唔同。
同幾個朋友研究過,男性角度,比起愛,更加多嘅係想佔有,會想八下ex有無新仔,唔想佢同新仔有性關係。
於是乎可能嘅,喺對方有機會出現另一半時,會試下要求復合,不過好多時唔係真心愛對方,有case係復合之後過一排就再次分手,而多數係男方出軌。

女性問過就好多時會諗返以前一齊去過嘅地方,過過嘅日子,不過散左之後要求復合就絕少
不過講真我完全唔係佢地圈子既人
叫個fd比多啲對話黎睇佢唔肯了
話大家相識一場
無謂搞咁大

含撚啦你
有事就上連登借刀
講乜鳩怕冇fd
洗濕咗個頭先嚟講無謂搞咁大 ??
果兩條毒撚係on9
你同你個fd都唔好得去邊
黐線
block哂佢地啦
想問男朋友點睇?

其實冇男朋友
佢一開波諗住話有 收佢皮

你扮係佢男朋友,屌9條狗公啦
個commond fd叫人去試係咩心態
明知人地有拍拖都叫人去試

見佢細佬一面
你同你ex分手都係因為佢chur得你太盡?
但呢啲人拍拖其實對人好唔好

Btw 我會叫佢小心啲架啦
佢有睇po 的

我唔知你好奇定有意,當你好奇啦
同呢類人拍拖其實對人都唔錯既
但係因為佢想佔有你,所以佢唔會比你同其他男人有正常社交
好少少個啲係次次有男人搵你都會問係邊個/搵黎做咩
多數係直接刪晒你fb/電話入面所有男性contact
拍過4次拖咁條件都應該幾好
點解講野會成個毒撚咁

所以咪分手囉 點睇佢都唔會係玩家而分啦

條撚樣都唔識溝女既
邊會用逼架

吹水又有人信 呢d分分鐘a0唔出奇
好尷尬...第2張已經唔敢睇落去

有機會係分身
我都試過咁比人煩 個個人足足纏繞左我成兩年
同佢wtsapp一唔覆佢 佢就會係咁send message嚟 全版都係佢自己嘅單機講野
block佢wtsapp 佢會用其他途徑搵你 eg fb message ig message
仲會話佢啲fd覺得我係收緊佢兵
呢啲痴線佬根本就係利用女仔嘅同情心而煩人地

你都仆街黎啦,明知人地鐘意你,而你又唔係鐘意人做咩要用埋啲所謂既「同情心」去同人chat?

人地講到明佢單機 唔洗起哂鋼
你成日俾人同情??

毒撚logic
你同我chat=你鐘意我/對我有興趣

你唔同我chat=我太靚仔,所你怕醜,唔敢同我講

你講唔鐘意我唔同我chat=屌你係雞係公廁,要落地獄

講明唔鐘意但同我chat=你想收我兵,同情我

係連登,女人就係原罪
毒少少摺少少就話人一定係樣衰先咁毒
靚少少想追就話好想屌佢
條女拍緊拖但仲係處就話佢唔夠愛男朋友,唔肯比隻豬佢
條女唔係處就係雞係公廁
求愛不遂就係收兵女神,但明明佢地自願入伍
講到自己好可憐比人玩咁

有機會係分身

大機會喇
好恐怖
首先我覺得幫口fd同痴線佬係同一個人/痴線佬借人手機打字,先唔講幫口fd男定女,作為旁觀者燥到好似自己受害咁真係好少見

第二,呢啲痴線佬用正常方法係唔會令佢心熄,建議樓主po埋痴線佬張相/ig fb 電話no. 上嚟 連登仔最中意玩鳩呢啲痴漢,晚晚屙下夜尿等佢清醒啲

幫口果個應該就唔係同一個人
始終兩個都係中學識既人
即係確實左有兩人身份
而且一男一女 兩個異性唔會搞埋啲咁既野掛
仲有兩隻態度 係完全相反
如果係同一個人真係人格分裂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞