極痴線 如果有個人咁樣溝你 點撚樣對應

668 回覆
1871 Like 41 Dislike
好撚可怕
陰謀論

其實痴線佬同Common Friend 都係同一個人

1. 都係用中意 (我知中意都係正字但都好多人都有用鍾意)
2. 都係用全型既問號: 全型? 半型?
3. 句同句中間唔用標點符號只係用空格隔開

然後我發覺樓主朋友句同句中間都係唔用標點符號...

睇真d 其實3個人打字方式基本上係一模一樣

1 既 (唔用ge / 嘅)
2 d (唔用 啲)
3 宜家 (唔用 已家/依家)
4 果陣 (唔用 嗰陣/戈陣)
5 呀 (唔用 啊)

同一個人真係唔出奇, 個受害人識唔識佢個朋友同佢? 唔識仲大機會係同一個人

問題係有機會個「受害人」根本都係同一個人

受害人你圈得3個字
呀d既
我都係用呢3個啦 on99
唔洗block 直接ignore啦
最好藍剔佢 等佢知道受害人係有睇
就係唔應
有無人覺得個fd癲啲
當局者迷 佢旁觀都可以覺得無野 走去鬧埋條女
佢係男主角既話應該仲恐怖

雖然男主拍過四次都咁chur都好匪夷所思
有無人覺得個fd癲啲
當局者迷 佢旁觀都可以覺得無野 走去鬧埋條女
佢係男主角既話應該仲恐怖

雖然男主拍過四次都咁chur都好匪夷所思

個fd係咪鍾意男主角
知唔知點解佢會話叫埋男朋友都無問題 因為佢一開始就知道條女無男朋友係到講緊大話

所以當事人真係死都唔好同佢見面,一次都唔好出

帶唔帶"男朋友"都唔好出,點知條傻佬會做的咩出黎
一個人扮兩個角式
好忙
知唔知點解佢會話叫埋男朋友都無問題 因為佢一開始就知道條女無男朋友係到講緊大話

係咁醒就知人地唔鍾意你啦
陰謀論

其實痴線佬同Common Friend 都係同一個人

1. 都係用中意 (我知中意都係正字但都好多人都有用鍾意)
2. 都係用全型既問號: 全型? 半型?
3. 句同句中間唔用標點符號只係用空格隔開

然後我發覺樓主朋友句同句中間都係唔用標點符號...

睇真d 其實3個人打字方式基本上係一模一樣

1 既 (唔用ge / 嘅)
2 d (唔用 啲)
3 宜家 (唔用 已家/依家)
4 果陣 (唔用 嗰陣/戈陣)
5 呀 (唔用 啊)

同一個人真係唔出奇, 個受害人識唔識佢個朋友同佢? 唔識仲大機會係同一個人

問題係有機會個「受害人」根本都係同一個人

受害人你圈得3個字
呀d既
我都係用呢3個啦 on99

可能你都係「受害人」既分身
我都係用呢3個

神探
對唔住囉 係你太有仙氣
點解受害者block完佢地會down ?
又係果啲被愛妄想症既on9仔
有精神病唔撚食藥
仙氣
個common fd係咪有佣分架
當事人入埋黎先好笑
想問樓主其實係咪溝緊事主
lm
之前都試過俾個痴線佬煩
搞到差啲要報警 痴撚線架
WhatsApp唔覆佢
佢會自己單機打字海
Block鳩佢whatsapp
佢就用啲假acc係fb同ig message我
我見一個block一個
又係咁打黎唔知做乜撚野
不過無咩所謂 我都係照block
痴撚線
仲痴線過問"你受唔受溝 "

係咁醒就知人地唔鍾意你啦

有男朋友都唔係重點la

人地意願擺明唔想 就算單身都只係好少少少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞