極痴線 如果有個人咁樣溝你 點撚樣對應

668 回覆
1871 Like 41 Dislike
物以累贅 成班都痴線佬
真係好多痴線佬
當一班無朋友既癡線佬眾埋一齊就會變成朋友
真心有友咁撚癲
逼婚咁都有

我除左個受害者
完全唔識佢地
亦唔係佢地圈子既人
如果條痴線佬 同 佢班fd 有睇連登
我想講 追女仔唔係咁撚樣追既
你呢啲叫滋擾
仲有 人地唔鐘意你 點樣逼人呢?
試下先? 試乜撚野
收手啦
非圍威喂

你個朋友出左名係公廁?
點解佢會覺得一定要受溝咁岸鳩
我屌你咩 用iPhone用埋d大陸Keyboard app

做乜鳩姐屌你老母
痴漢
lm
自信型毒撚
唔回就最好
放佢地電話出黎,特別係條乜9 manyee,
鬥痴線佬多我地會輸?

又要準備大起底
鬥痴線佬多我地會輸?

怕兩條友有牙!
鬥痴線佬多我地會輸?

個manyee成隻狗乸咁幫隻狗公媾女
鬥痴線佬多我地會輸?

又要準備大起底

起佢底爆佢幅相出黎啦
要屌柒佢削下佢過分既自信先得

我都想知條友咩樣
通常靚仔先打快攻架麻
D fd都咁痴線?你老母block撚曬佢啦
見到左上有wechat 你個fd大陸人黎?定係有男朋友仲想用附近的人收兵
好多字呀
佢地好鐘意去佔有你
同你拍緊拖又好,分左手又好,拍唔成都好
佢地心入面就認定你係屬於佢
其他男人唔可以行近半步,如果唔係就"想我嬲? "
就算單方面唔覆佢呀,block佢呀,佢都完全唔會收聲
佢地會用盡一切既辦法去同你交流
block左wtsapp? tg囉
tg block埋? sms
唯二可以做既事
報警
等佢自己收皮

其實block晒仲危險
因為佢地有舖癮,好想比你知道佢為你所謂"付出"左幾多野
我個ex分手初期發癲係會預告埋幾時去我樓下搵我,到左仲會叫我落樓
我唔想見佢,佢仲扮暈扮絕食扮入醫院
拎佢阿哥部電話wtsapp我叫我"見佢細佬一面"
(所以所謂common fd可能都係條痴線佬黎)
總之萬事小心啦,唔係話唔block得
但如果佢真係痴線到揸刀去你樓下咁你事前起碼都仲有可能知呀
樓主幫我copy呢個reply比你知fd睇呀

見佢細佬一面
你同你ex分手都係因為佢chur得你太盡?
但呢啲人拍拖其實對人好唔好

Btw 我會叫佢小心啲架啦
佢有睇po 的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞