極痴線 如果有個人咁樣溝你 點撚樣對應

668 回覆
1871 Like 41 Dislike
垃圾,做男人做到咁撚樣
強帖留名
叫wyman的人都唔正常
見到自己既影子
你老母痴線仔
毒撚真可怕
認真mode,之前係tg add左個絲打勁似我細個暗戀個女仔,傾左兩日,無啦啦消失左。

因為真係一見鍾情,on on 9 9 咁搵人借手機 add 佢,問左兩句咩事,個絲打hea回,我都唔再做痴漢煩人

對我黎講,一個陌生網友消失,真係好鐘意先會煩多一兩句

總結,樓主講果條仔真係痴架
屌條友痴線 但佢個frd更痴線
block柒哂所有人啦
見到自己既影子

知道自己有問題都係好事黎...
冇錯
就係仙氣!
其實呢種係痴漢⋯唔係毒撚

毒撚點會有自信煩女
個tsui manyee咩邏輯黎 人地鐘意佢佢就一定要鐘意返人 唔係就賤格就係仆街 仲要自己都係女
呢啲fd要黎做乜 仲要哂時間討論佢
條友一撚定係連登狗 唔係佢條女就全部都係雞係公廁既概念
咁撚痴線都A4
大家唔好驚訝
年中唔知幾多女仔頂唔住呢d狗公咁撚煩而同左佢地一齊
食得最多女反而係呢班仆街 (除非你樣衰到仆街)
我好撚妒忌佢地既膽量同臉皮夠厚

利申:佐助型毒撚+中上樣男神
Manyee我好鍾意你阿!比我吊吊先ok?唔比你就係仆街死賤種扮高竇
咁撚痴線都A4

以前學校有條毒撚都ff自己有拖拍。
有次同我講話約左女朋友出去玩,叫埋我去。
到之前佢買左份小禮物俾條女。
見到條女之後我話:你女朋友幾好丫。
條女呆左,個死仔就係咁話普通朋友

之後條女使左佢去買野飲,同我講[不如唔好理佢,我地去睇戲丫]

條毒撚之後都ff過自己俾女跟蹤,俾女暗戀。
大家唔好驚訝

利申:佐助型毒撚+ 中上樣男神

你臉皮都唔薄啦屌
我屌你咩 用iPhone用埋d大陸Keyboard app

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/17/005158_fce0738ef065c9abff00fbfd3a0b9247.jpg[/im]
時事台手足可以走開先
我同佢都係香港人
唔該唔好影響討論
身份證5粒星

你係,條女唔係,新香港人扮咩香港人呀? 條女上台唔係用3 已經唔係同一部電話啦 呢張圖只證明到你唔係打拼音 同埋條女佢send既cap圖 左上角有wechat呀 成日用緊wechat 不如返返大陸用啦 大陸妹

第一張圖寫撚住咩雙11
除左大陸仲有咩app會係個keyboard賣廣告

淘寶就得, 用大陸keyboard 就唔得
比你條撚佢含 等佢知道你唔係咁純真
block

Block 左比第二個fd 煩呢
即係好似唔同個男一齊
又冇晒其他中學同學

見一個block一個咪得

咁樣會冇晒fd
我個fd 好撚內向
唔多識social

請定義朋友一詞

屌你咩呢D瘟神要黎托柒呀?
大家唔好驚訝

你臉皮都唔薄啦屌

衝埋黎柒
大家唔好驚訝

你臉皮都唔薄啦屌

我好似佢咁靚仔wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞