極痴線 如果有個人咁樣溝你 點撚樣對應

668 回覆
1871 Like 41 Dislike
厹呢種生物真係好撚ON9,但值得一讚嘅係你個FD唔派帽
屌你地咩
好心坐定定食花生啦
唔好撚騎劫個post
講政府反共狗死番過時事台
如果好撚鐘意條女就要受溝既
呢個世界應該無毒撚

有啲人唔明呢樣嘢架, 佢哋會話我為你付出咁多你都唔受,
你正一死港女收兵臭西, 又唔諗下自己做啲嘢幾撚痴線

然後仲要不停叫春 話自己明明痴情但條女就當佢痴線
明明佢真係痴線
根本無一個女人會咁樣比佢溝到
得罪講句 條女對你有好感既 你根本唔需要刻意去溝佢

呢三段野好精警

毒撚唔可怕 活係自己世界既毒撚先係最可怕
特別係好撚固執果種
即係你講乜撚野都佢覺得你係有難言之隱先同唔到佢一齊,而你心入面係有佢既
又或者佢覺得咁樣永無止境等落去 終有一日條女同樓主分手之後會打動到條女
利申:毒撚

笑到噴水
依啲咁嘅朋友少一個都嫌多啦,如果你驚無朋友,連登仔就係你朋友

溫故知新

呢個第一次睇 睇完圖2我頂唔順要擰埋一面透淡大氣,然後諗左成分鐘先決定睇埋落去
女事主唔係有男友咩

佢做乜野架, 咁都忍得 ?
live LM
Block
就係咁簡單,唔捨得就咪撚上黎叫春

咪就係block 撚7 左
再比人圍屌
唔比chance 佢呀

block左邊到黎花生食

估下做乜撚

著撚住對拖鞋
屌你地咩
好心坐定定食花生啦
唔好撚騎劫個post
講政府反共狗死番過時事台

都唔知依個topic轉移注意力為乜
佢5分鐘已經問你做乜唔應機

ON9男人
呢個世界應該無毒撚

明明佢真係痴線

呢三段野好精警

特別係好撚固執果種
即係你講乜撚野都佢覺得你係有難言之隱先同唔到佢一齊,而你心入面係有佢既
又或者佢覺得咁樣永無止境等落去 終有一日條女同樓主分手之後會打動到條女

笑到噴水

毒撚既內心世界就係咁
條女一定係鐘意自己/將來會鐘意自己
好似邊個等得耐d就邊個追到條女咁
計分咩你老母
痴撚線
呢個世界應該無毒撚

明明佢真係痴線

呢三段野好精警

特別係好撚固執果種

我就遇過條癲佬拒絕佢就係咁問我點解,到我坦白話對佢無感覺,佢就話要去自殺即刻轉身走咗,搞到我嗰排過得好唔安樂要keep住確認佢無出事,但最後乜事都無,之後成日都有意無意咁話你知唔知你拒絕我我啲朋友個個都話你收兵,最後頂唔順block尻咗,
咁樣逼人接受你
樓上位絲打果然都遇過呢D痴線佬先會講得咁真摰
block

Block 左比第二個fd 煩呢
即係好似唔同個男一齊
又冇晒其他中學同學

見一個block一個咪得

咁樣會冇晒fd
我個fd 好撚內向
唔多識social

內向定係懦弱呀

如果係咁都派帽既
個條女同弱智冇咩分別
d對話睇完之後好撚cam,好撚尷
呢個世界應該無毒撚

明明佢真係痴線

呢三段野好精警

特別係好撚固執果種

我就遇過條癲佬拒絕佢就係咁問我點解,到我坦白話對佢無感覺,佢就話要去自殺即刻轉身走咗,搞到我嗰排過得好唔安樂要keep住確認佢無出事,但最後乜事都無,之後成日都有意無意咁話你知唔知你拒絕我我啲朋友個個都話你收兵,最後頂唔順block尻咗,
咁樣逼人接受你
樓上位絲打果然都遇過呢D痴線佬先會講得咁真摰

我唔係絲打 我係巴打黎
通常毒撚好鐘意用自殺黎威脅人
其實成因係覺得 你一係比我追到
我追你唔到=你有負於我,所以我要自殺令你內疚
到真係叫佢去死佢又死唔到喎
全block
將d對話紀錄 整成易拉架 放係學校門口
好撚變態
難聽d講
依個case只係冰山一角
香港每日好多依d痴線佬咁樣煩d女
邊位連登仔

溝女溝到咁折墮

普通厹一個唔掂就去第二到搵食㗎啦,
呢個似癲佬多啲
我屌你咩 用iPhone用埋d大陸Keyboard app

時事台手足可以走開先
我同佢都係香港人
唔該唔好影響討論
身份證5粒星

5粒星 5星紅旗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞