極痴線 如果有個人咁樣溝你 點撚樣對應

668 回覆
1871 Like 41 Dislike
我中學都試過遇到個變態師兄,同樓主一樣,而且仲試過跟我翻屋企
我明白戈種好恐怖嘅感覺
你可以直接同佢講 你鍾意我係你嘅事 唔好咁撚自私咁似個癡線佬咁纏住我 識到你係我呢輩子最錯嘅事情 (我覺得要直接啲先可以趕走呢啲變態佬)然後block曬佢
男人 可以堅持鍾意一條女好耐
佢可以做癡心情場劍
但咪撚做到咁肉酸啦屌

痴心同痴撚線係只差一線

你竟然真係覺得個男仔係鐘意佢,
而家狗屎垃圾都放上來,咪 block 咗佢囉,仲可以點?

呢單野比起出面果啲 算有討論價值
你老味仲想睇啲咩
定你係呢挺人

我唔只係呢挺人,我仲係當事人添

出現了
喺個痴線佬角度,佢而家拍左5次拖啦

你老味仲想睇啲咩
定你係呢挺人

嗱我撐你吖,快啲反擊吖
投術討論:
其實佢講左有關性既野
可唔可以試下告性騷擾 搵警方備案
向法庭申請禁制
求法律撚解話
最近有個女友人岩岩分手
比人無限電話、訊息騷擾

利申無細睇
我都係咁溝女,d女個個都受
樓主見人條件唔好先擺佢上黎笑,正臭雞
術討論:
其實佢講左有關性既野
向法庭申請禁制
求法律撚解話
最近有個女友人岩岩分手
比人無限電話、訊息騷擾

利申無細睇
我都係咁溝女,d女個個都受
樓主見人條件唔好先擺佢上黎笑,正臭雞

太古痴線佬d同類
投術討論:
其實佢講左有關性既野
向法庭申請禁制
求法律撚解話
最近有個女友人岩岩分手
比人無限電話、訊息騷擾

利申無細睇

應該得
我一早叫左佢報警
但佢怕

我除左個受害者
完全唔識佢地
亦唔係佢地圈子既人
如果條痴線佬 同 佢班fd 有睇連登
我想講 追女仔唔係咁撚樣追既
你呢啲叫滋擾
仲有 人地唔鐘意你 點樣逼人呢?
試下先? 試乜撚野
收手啦
非圍威喂

佢個FD都痴鳩線,你鍾意人就要逼人接受?
你有冇諗過俾你追果個人感受, 有冇理人想唔想, 愛受唔受溝?
果個WYMAN 自已痴都算,佢個FD仲要痴鳩線過佢

你老味仲想睇啲咩
定你係呢挺人

嗱我撐你吖,快啲反擊吖

係就好囉
快啲去青山求助
死蝦膠
個tsui manyee咩邏輯黎 人地鐘意佢佢就一定要鐘意返人 唔係就賤格就係仆街 仲要自己都係女

佢兩個一齊啦
我中學都試過遇到個變態師兄,同樓主一樣,而且仲試過跟我翻屋企
我明白戈種好恐怖嘅感覺
你可以直接同佢講 你鍾意我係你嘅事 唔好咁撚自私咁似個癡線佬咁纏住我 識到你係我呢輩子最錯嘅事情 (我覺得要直接啲先可以趕走呢啲變態佬)然後block曬佢

我個fd 都講到勁直接
佢都死唔斷氣
好想知兩個咩樣
( Show Blocked User - 灰姑娘鳩機 )

唔覆咪得
笑撚左 柒撚到冇朋友,佢朋友自以爲自己好醒目 大家唔岩就唔岩嫁啦,講咁多托咩。
毒撚d溝女方式好恐怖
屌,唔受溝又得覺煩既可以去報警,宜家唔報警又要cap 圖上黎公審人…

條狗公係煩,但事主咁做都唔好得去邊,Dllm!
屌,唔受溝又得覺煩既可以去報警,宜家唔報警又要cap 圖上黎公審人…

條狗公係煩,但事主咁做都唔好得去邊,Dllm!

我睇唔過眼po
唔關事主事
本身毒撚都痴撚線
佢個fd都係極品
我估佢應該已經睇到個post, 佢睇到之後有冇再搞你個friend?
我估佢應該已經睇到個post, 佢睇到之後有冇再搞你個friend?

我問過
佢話block 晒佢地
應該冇纏繞
但係我個fd 仲好down
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞