極痴線 如果有個人咁樣溝你 點撚樣對應

668 回覆
1871 Like 41 Dislike
叫人等落去?乜撚野新鮮蘿蔔皮啊
如果好撚鐘意條女就要受溝既
呢個世界應該無毒撚

有啲人唔明呢樣嘢架, 佢哋會話我為你付出咁多你都唔受,
你正一死港女收兵臭西, 又唔諗下自己做啲嘢幾撚痴線

然後仲要不停叫春 話自己明明痴情但條女就當佢痴線
明明佢真係痴線
根本無一個女人會咁樣比佢溝到
得罪講句 條女對你有好感既 你根本唔需要刻意去溝佢

呢三段野好精警

毒撚唔可怕 活係自己世界既毒撚先係最可怕
特別係好撚固執果種
即係你講乜撚野都佢覺得你係有難言之隱先同唔到佢一齊,而你心入面係有佢既
又或者佢覺得咁樣永無止境等落去 終有一日條女同樓主分手之後會打動到條女
利申:毒撚

我就遇過條癲佬拒絕佢就係咁問我點解,到我坦白話對佢無感覺,佢就話要去自殺即刻轉身走咗,搞到我嗰排過得好唔安樂要keep住確認佢無出事,但最後乜事都無,之後成日都有意無意咁話你知唔知你拒絕我我啲朋友個個都話你收兵,最後頂唔順block尻咗,
咁樣逼人接受你
樓上位絲打果然都遇過呢D痴線佬先會講得咁真摰

我唔係絲打 我係巴打黎
通常毒撚好鐘意用自殺黎威脅人
其實成因係覺得 你一係比我追到
我追你唔到=你有負於我,所以我要自殺令你內疚
到真係叫佢去死佢又死唔到喎

sor巴打
你講得好中point,我真係唔明咁樣追到手又點,
呢種心態係要脅緊人而唔係嗰個人真心鍾意你
用返同一手法去對manyee 話好想同佢做好朋友好想見佢
如果俾人block就同搵第二個fd鬧佢
問佢當自己係邊個?想打好個關係做好朋友都block
鬧返佢好賤 睇下佢仲有咩講
狗公
btw,條女打拼音?

我都想問

係掛
我淨係識打速成
不過好似好多女仔都係打拼音

得你個中国fd打拼音咋
唔好一碌鳩打一船人
咁你都唔block
同比狗公有機會上有乜分別
我屌你咩 用iPhone用埋d大陸Keyboard app

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/17/005158_fce0738ef065c9abff00fbfd3a0b9247.jpg[/im][/url]
時事台手足可以走開先
我同佢都係香港人
唔該唔好影響討論
身份證5粒星

你係,條女唔係,新香港人扮咩香港人呀? 條女上台唔係用3 已經唔係同一部電話啦 呢張圖只證明到你唔係打拼音 同埋條女佢send既cap圖 左上角有wechat呀 成日用緊wechat 不如返返大陸用啦 大陸妹

第一張圖寫撚住咩雙11
除左大陸仲有咩app會係個keyboard賣廣告

3 果個係我
唔係話叫我影埋咩
做乜9
呢個唔係呢個po 既重點
雙11 淘寶平反po 出面有幾個
出面嘈
我想幫下我個fd
如果好撚鐘意條女就要受溝既
呢個世界應該無毒撚

明明佢真係痴線

呢三段野好精警

特別係好撚固執果種
即係你講乜撚野都佢覺得你係有難言之隱先同唔到佢一齊,而你心入面係有佢既
又或者佢覺得咁樣永無止境等落去 終有一日條女同樓主分手之後會打動到條女

我就遇過條癲佬拒絕佢就係咁問我點解,到我坦白話對佢無感覺,佢就話要去自殺即刻轉身走咗,搞到我嗰排過得好唔安樂要keep住確認佢無出事,但最後乜事都無,之後成日都有意無意咁話你知唔知你拒絕我我啲朋友個個都話你收兵,最後頂唔順block尻咗,
咁樣逼人接受你

我唔係絲打 我係巴打黎

似毒撚咩
似狗多死咬爛咬

不過講真我完全唔係佢地圈子既人
叫個fd比多啲對話黎睇佢唔肯了
話大家相識一場
無謂搞咁大
留名睇進展

如果佢繼續煩你
激進D真係可以報警
溫和D就真係約出黎傾.
但係..當然要搵FD螃住
套西裝咩牌子
雖然係大陸妹 但係見到佢係打繁體字就幫推下

明明佢真係痴線

呢三段野好精警

特別係好撚固執果種

咁樣逼人接受你

我唔係絲打 我係巴打黎

sor巴打

佢根本唔係鐘意條女
佢只係想「佔有」條女
更何況呢種威逼既方法根本唔會成功
都係果句,你精神狀態正常 樣子正常既 普普通通咁溝一條無仔既女可能仲有機會
但佢咁既精神狀態 條女一定會打佢入冷宮永不錄用
Block
就係咁簡單,唔捨得就咪撚上黎叫春

咪就係block 撚7 左
再比人圍屌
唔比chance 佢呀

block左邊到黎花生食

估下做乜撚

套西裝柒到
咁撚野都拍到四次拖?講笑下話

明明佢真係痴線

呢三段野好精警

特別係好撚固執果種

咁樣逼人接受你

我唔係絲打 我係巴打黎

似毒撚咩
似狗多死咬爛咬

反正佢無野可以輸
你吹佢唔漲
block

Block 左比第二個fd 煩呢
即係好似唔同個男一齊
又冇晒其他中學同學

見一個block一個咪得

咁樣會冇晒fd
我個fd 好撚內向
唔多識social

佢啲fd係咪痴線 都冇當過佢係fd咁

明明佢真係痴線

呢三段野好精警

特別係好撚固執果種

咁樣逼人接受你

我唔係絲打 我係巴打黎

似毒撚咩
似狗多死咬爛咬

係咪睇得偶像劇定動漫太多
其實講到咁都唔肯放手
為啲咩
而且仲要變左癲佬mode 先係問題

明明佢真係痴線

呢三段野好精警

特別係好撚固執果種

咁樣逼人接受你

我唔係絲打 我係巴打黎

sor巴打

佢根本唔係鐘意條女
佢只係想「佔有」條女
更何況呢種威逼既方法根本唔會成功
都係果句,你精神狀態正常 樣子正常既 普普通通咁溝一條無仔既女可能仲有機會
但佢咁既精神狀態 條女一定會打佢入冷宮永不錄用

分析得太透徹啦 咁樣個女仔好辛苦
個CHI SIN佬一定唔係好有錢,溝大陸妹最緊要有錢
有男朋友唔受狗公撩比人話仆街
屌我女朋友都有咁樣比人煩
不過講真我完全唔係佢地圈子既人
叫個fd比多啲對話黎睇佢唔肯了
話大家相識一場
無謂搞咁大

Iq<60
block

Block 左比第二個fd 煩呢
即係好似唔同個男一齊
又冇晒其他中學同學

呢啲中學同學叫佢含撚死啦
block撚埋佢地
lm待笑

btw 真心講句真係越早block 越好如果唔係遲啲搵埋事主住邊就好危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞