極痴線 如果有個人咁樣溝你 點撚樣對應

668 回覆
1871 Like 41 Dislike
係咪追仙氣女神嘅巴打重出江湖
條女一定好有仙氣

咪傻啦,條女有無仙氣唔知,但一定有傻氣。同痴線佬都可以傾咁耐,傻架?
呢種唔係叫愛囉,呢種叫佔有慾。愛一個人,係無條件想佢幸福。當然當中會有佔有慾呢一part ,但係講求嘅事你情我願,而唔係你鍾意我我就一定要同你一齊。老實講我覺得女主角啲朋友都係on9,識到依啲人真係喊三聲。如果我係女主角一早就冇野同佢地講,全部都唔撚洗做friend。正所謂道不同不相為謀,無理由人哋on9你都要黐埋佢同人地做朋友架。

唔成熟既人會誤會佔有慾係愛
block撚晒班痴線佬佢啦
唔洗諗啲咩相識一場廢事之後面左左既婆媽野,
對方都無當過你個fd係人,直情當左你個fd係一件物件(or 貨物),
記住,人係有權選擇既
樓主係條女嘅男朋友
小心炒車
有理由懷疑呢單野係借刀
Step 1. Block 9 哂班癲嘅

Step 2. 起碼同五個或以上,比較受歡迎有影響力嘅男女性風頭躉朋友,提及受此事困擾

Step 3. 揾技安型狀丁多啲陪伴出入,安全要緊
好恐怖
因住個common frd 爆埋地址日日去等你個frd
厹真係死一打都厭少
實等到你

我除左個受害者
完全唔識佢地
亦唔係佢地圈子既人
如果條痴線佬 同 佢班fd 有睇連登
我想講 追女仔唔係咁撚樣追既
你呢啲叫滋擾
仲有 人地唔鐘意你 點樣逼人呢?
試下先? 試乜撚野
收手啦
非圍威喂

痴L線
唔鐘意你就係自私
傻L左個鼻啊
條女tsuimanyee係咪鍾意wyman
好酸
陰謀論

其實痴線佬同Common Friend 都係同一個人

1. 都係用中意 (我知中意都係正字但都好多人都有用鍾意)
2. 都係用全型既問號: 全型? 半型?
3. 句同句中間唔用標點符號只係用空格隔開

然後我發覺樓主朋友句同句中間都係唔用標點符號...

睇真d 其實3個人打字方式基本上係一模一樣

1 既 (唔用ge / 嘅)
2 d (唔用 啲)
3 宜家 (唔用 已家/依家)
4 果陣 (唔用 嗰陣/戈陣)
5 呀 (唔用 啊)

同一個人真係唔出奇, 個受害人識唔識佢個朋友同佢? 唔識仲大機會係同一個人

問題係有機會個「受害人」根本都係同一個人

受害人你圈得3個字
呀d既
我都係用呢3個啦 on99

d神探真係好撚煩
呀d既 就以為自己華生
不如話大家都係打中文啦
講左咁耐
肯報驚未
我完全明囉樓主
我之前同我ex分完手之後又喺咁
不斷wtsapp我又打比我
仲要將我電話周圍比人
佢勁多fd就喺咁wtsapp我又打比我
仲要有唔同分身又開太空卡又ig direct我
屌耐唔耐又跟蹤我
之後又話哂比我公司d人知
又喊哂口咁叫人幫佢勸下我
前幾日仲繼續煩撚住我話我上線都可以唔覆佢
講真block嘅話block得幾多個
而家每日都有唔同陌生電話同沒有來電顯示打嚟
屌勁撚煩
lm
我完全明囉樓主
我之前同我ex分完手之後又喺咁
不斷wtsapp我又打比我
仲要將我電話周圍比人
佢勁多fd就喺咁wtsapp我又打比我
仲要有唔同分身又開太空卡又ig direct我
屌耐唔耐又跟蹤我
之後又話哂比我公司d人知
又喊哂口咁叫人幫佢勸下我
前幾日仲繼續煩撚住我話我上線都可以唔覆佢
講真block嘅話block得幾多個
而家每日都有唔同陌生電話同沒有來電顯示打嚟
屌勁撚煩

有滋擾可以報警喎 133都check倒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞