[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (3)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
尋晚重睇左次Boruto moive

好多位同動畫都有共同位,好似小櫻住果度咁,tv先岩岩搬入去,movie就已緊住緊

boruto就已經係下忍,但同班同學好得唔見左好多

tv就講大筒木金式桃式係異界食緊個果實,應該都係桃式用佢能力食左唔知乜水

仲話有條友定期匯報比佢地知,佢地講既呢條友係乜水?

輝夜集結白絕軍團就為左防範呢2條友,但係白絕廢到乜咁,呢2條友應該屌打

舍人口中將會有神降臨此地係指金式桃式定係另有其神?

tv起碼要講到boruto成為下忍仲要就畢業先接得返個劇場版

即係期間沙羅坦唔會有2/3勾玉,boruto仲係乜遁都唔識or唔勁,飛鏢未熟,螺旋丸未識用 要過埋呢條時間線先見到佢對鳴人d態度有180度大轉變

tv應該會講多考試果陣其他d學生,好似有細路用寄壞蟲做斗篷咁好似好撚勁

要定期匯報嗰個好似就係舍人...
Boruto呢個時期 柔拳+影分身+烈風掌夠屌打啦

舍人而家其實係奸定忠

佢d對話又懶係野咁九唔搭八

其實boruto形容比佢老豆知見到個乜水,佢老豆實知佢見到舍人啦

佢應該兩面不是人,職務上佢係大木筒條靚,但係佢又俾鳴仔感化左 (好似係)
點解舍人唔搵埋鳴佐講
點解舍人唔搵埋鳴佐講
屌出咗2次
點解舍人唔搵埋鳴佐講

喺月球,可能無鋪電話線
點解舍人唔搵埋鳴佐講

喺月球,可能無鋪電話線

定期匯報個條友好像係輝夜
本身輝夜職責就係落黎地球種神樹等個兩條友過黎食
定期匯報個條友好似係輝夜

但佐助又話輝夜組織白絕軍隊黎打呢兩條友

即係黎自異空間既人全部都係大筒木一族

仲要全部實力都可能咁勁
即係輝夜作為六道老母,查克拉始祖,搞一大堆野出黎都只係大筒木系列既手下,然後大筒木既人仲可以空間傳送,咁會唔會有其他大筒木系列既人傳左去封印輝夜個空間打爆粒地爆天星放返佢出黎
其實有寫輪眼點解仲要帶眼鏡

寫輪眼會醫好近視?

佐助個女可唔可以靠果堆宇智波信開萬花筒

要近親先有永恆 唔係永恆真係幾虧吓 用幾用就收皮

食柱間細胞咪得

又係 到底會死邊個先開到

但佐助又話輝夜組織白絕軍隊黎打呢兩條友

即係黎自異空間既人全部都係大筒木一族

仲要全部實力都可能咁勁

因為最後輝夜背叛左佢地嘛
但憑佢一條友係打唔贏咪整隊軍隊出黎
班長反攻返入漫畫 但好樣衰
班長反攻返入漫畫 但好樣衰

得我覺得漫畫班長可愛好多 ?

班長都係睇下好,正宮我要沙拉
班長留俾你地 要大波田同向日葵
班長留俾你地 我要大波田同向日葵

why not three

博人傳嘅大波田留俾你 我要花火同向日葵就滿足了
舍人係大筒木羽村既後代
大筒木羽村係好人
而舍人係the last最尾都知自己誤解左羽村既意思
應該係好人
唔知邊個會同向日葵一齊呢
A.蛇仔
B.井陣
C.仲諗緊

AGGER,咪就係輝夜,上面乜鬼野舍人...
都唔關佢事

AGGER,咪就係輝夜,上面乜鬼野舍人...
都唔關佢事

我都記得係輝夜

Chokb 咁貪心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞