[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (3)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
櫻嗰啲幻術天份喺佐助兩兄弟面前算得係咩

佐助幻術唔係都係半桶水咋咩
鼬太知先勁

啤一眼整暈櫻喇喎
同鼬太知玩左成集幻術仲想點
最多都係冇月讀姐
如果卡卡西 話你地點都會搶唔到 補多句當年 七代 幾個都搶唔到就好

卡卡西自己都搶唔到
如果卡卡西 話你地點都會搶唔到 補多句當年 七代 幾個都搶唔到就好

卡卡西自己都搶唔到

四代個難度太高
屌你識飛雷神點搶
班長句野算唔算表白

邊句 唔係博仔佢已經死左嗰段?

用佢既生命報答博人

博人都比幾億佢既生命班長

動畫谷班長谷得好勁,同沙律平排

變身術

點解佢地互相變化術
但佐良娜樣嘅博人會有怪力

卡卡西自己都搶唔到

四代個難度太高
屌你識飛雷神點搶

卡卡西唔係搶到咩
我記得有個畫面係琳同卡卡西拎住鈴鐺
帶土就訓左係地

係有搶到 暗部篇佢仲自責自己利用左帶土同琳黎扮有團隊精神比水門睇

變身術

點解佢地互相變化術

可能唔係怪力嚟

變身術

點解佢地互相變化術

可能唔係怪力嚟

應該係幻術既效果黎, 事實上塊地無裂到

變身術

點解佢地互相變化術

可能唔係怪力嚟

應該係

變身術

點解佢地互相變化術

可能唔係怪力嚟

應該係

同埋關唔關個陣事呢
睇到好撚嬲,屌你老母d實力設定好on9,志乃雖然唔係勁但假假地都係經歷過忍界大戰既上忍啊? 屌你同個下忍都未係既蛇仔打都打成咁,唔認真都未至於會咁樣輸啊?
啊屌你老母個乜撚野博人,對住卡卡西6代目火影,佢老豆個老師,屌一d尊重都無
睇到好撚嬲,屌你老母d實力設定好on9,志乃雖然唔係勁但假假地都係經歷過忍界大戰既上忍啊? 屌你同個下忍都未係既蛇仔打都打成咁,唔認真都未至於會咁樣輸啊?
啊屌你老母個乜撚野博人,對住卡卡西6代目火影,佢老豆個老師,屌一d尊重都無

伊留卡條垃圾都係啦 卡卡西又係前輩又係前代火影 係班細面前連小小面都無俾到

伊留卡條垃圾都係啦 卡卡西又係前輩又係前代火影 係班細面前連小小面都無俾到

班細路成班街童咁,屌你但又個個都咁撚勁下忍都未係,風火雷土水遁乜鳩都識。大蛇丸個仔one on one上忍都贏,玩鬼啊咁落去班細路到中忍連班爺都秒到啦

班細路成班街童咁,屌你但又個個都咁撚勁下忍都未係,風火雷土水遁乜鳩都識。大蛇丸個仔one on one上忍都贏,玩鬼啊咁落去班細路到中忍連班爺都秒到啦

水影、土影:我覺得新一代忍者唔及我地依代
鳴門:...... (你地村先係姐)

之前去霧忍嗰幾集你就知唔同村嘅實力懸殊得幾緊要

變身術

點解佢地互相變化術

可能唔係怪力嚟

應該係

同埋關唔關個陣事呢

呢個陣係封印術姐
可能真係幻術效果 咁佐良娜已經屈左機啦
單勾玉都同時間用到咁多幻術on99

突然諗起,1尾至7尾係咪放生哂 係咁其他村咪連人柱力都無埋

突然諗起,1尾至7尾係咪放生哂 係咁其他村咪連人柱力都無埋

覺得遲下到金式銀式出場會講埋其他尾獸下落
始終無理由直接就打八尾 之後就九尾

唔會俾人鍊矖做丹掛

我一直都以為佢會提起點跳一句都冇
仲以為佢會同博人講當年鳴人都係咁
點知考完哂都冇提過

我都以為會係咁…
柒西:沙津博人 當年你地老豆老母夾埋都未搶到啊
又紫電

今次同成班下忍五五開

咁都無出人命 果然係五五波卡卡西

上至輝夜下至細路 全部五五開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞