[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (3)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
卡卡西係咪得番替身術

認真出招就殺左佢啦
柒西今集型撚到
成套火影除左開高達打輝夜之外 最型呢集
柒西今集型撚到

柒西恰新仔就叻 對住有名氣小小既對手都苦戰 唔計再不斬 柒西都唔知贏過幾多次 中忍考試比蛇叔串兩下 嚇到屎都標埋
人類總是要重覆同樣的錯誤
柒西幫徒弟教仔
博人
連續兩個相識畫面 然後柒西話果然係兩父子
好有感觸

另外蛇仔居然開仙人mode打爆志乃
痴撚線

都係衰衝動...分兩集打好吊癮
卡卡西真係好靚仔呀
越老越Man
班長隻野好可愛
班長都好可愛
連續兩個相識畫面 然後柒西話果然係兩父子
好有感觸

另外蛇仔居然開仙人mode打爆志乃
痴撚線

都係衰衝動...分兩集打好吊癮

你點知蛇仔開仙人mode
班長隻野好可愛
班長都好可愛

隻鵺一嘢搭左落木葉丸塊面度
班長隻野好可愛
班長都好可愛

廢咗咁多,D水遁去晒邊
接受唔到志乃咁廢
單挑都輸俾小學雞

你sure太蛇丸個仔係小學雞?
同埋咪講左都仲留左d力 再博命d就會攞命
柒西幫徒弟教仔

自來也既角色
希望唔駛死
柒西今集型撚到

柒西恰新仔就叻 對住有名氣小小既對手都苦戰 唔計再不斬 柒西都唔知贏過幾多次 中忍考試比蛇叔串兩下 嚇到屎都標埋

有眼西應該可以同大蛇丸打下
無眼就...
蛇仔
仙人mode
蛇仔
仙人mode

其實邊到睇到?
蛇仔
仙人mode

其實邊到睇到?

睇下漫畫啦
中忍水平

有天才但唔重視團隊合作 boruto係佐助同柒西童年路線
恰小學生
中忍水平

有天才但唔重視團隊合作 boruto係佐助同柒西童年路線

係有既 識咁多種性質變化
卡卡西意思係覺得佢地太兒戲 唔係團隊問題
卡卡西真係好靚仔呀
越老越Man

個世界觀寫得幾好
未有忍村個年代 細路仔無讀機會讀書 已經要打仗 無得say no
木葉初期有忍者學校保護細路 但因為仍然係戰亂 個個default都要做忍者 所以下忍無特殊門尷 去到中忍考試先同你黎真
而家社會又再發展 忍者需求無咁大 寧願西走一d無咩實力同興趣既人去做其他工種 所以下忍入門考試已經要比你知道苦頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞