[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (3)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
講講下講到咩術都係禁術
唸下班無血統嘅中忍上忍
乜招都無,係咁廢咖啦
邊同宜家boruto果班官二代,未畢業就識三個遁
莎拉娜又無啦啦copy哂成個雷遁大全翻黎
我反而想知嗰堆卒仔有咩技

無咖
班卒成長果段時間三代目嘅禁術list應該未解禁
佢地應該陣係得垃圾分身術替身術同埋體術

三代果陣將所有遁術同影分身果D勁小小嘅招都list哂做禁術
無血統嘅人根本乜招都無

又真係好難想像 連影分身都係禁術 仲有乜招係可以用下
又係bug左 呢個位 真係所有術同能力都靠家族父幹
咩呀 唔係多重影分身先係禁術咩
係囉
講講下講到咩術都係禁術

卡卡西之後果D代D人都係全部無招
除左父幹撚

上忍
卡卡西D遁術同影分身都係抄翻黎
千鳥自己創,四代乜都無教過佢
石修老豆係三代無視禁術list學風遁火遁無問題
夕日紅得幻術,無其他招
豬鹿蝶靠血統

特別上忍
月光疾風得體術同果把爛鬼刀同埋有招隱身術,不過果招自來也都陣係攞黎偷窺用
紅豆得大蛇丸咒印嘅潛影蛇手

中忍
伊留卡

木葉12忍9個靠父幹
天天富二代裝備撚
李洛克靠賀意家傳招八門
小櫻

以上呢D人除左卡卡西石修鳴人佐助,一招風火水雷土遁術都唔識

無咖

無血統嘅人根本乜招都無

係囉
講講下講到咩術都係禁術

除左父幹撚

上忍
夕日紅得幻術,無其他招
豬鹿蝶靠血統

特別上忍
月光疾風得體術同果把爛鬼刀同埋有招隱身術,不過果招自來也都陣係攞黎偷窺用

中忍
伊留卡

木葉12忍9個靠父幹
天天富二代裝備撚
李洛克靠賀意家傳招八門
小櫻

原來呀屎瑪已經係屬於比較勁 好唏噓
唸下班無血統嘅中忍上忍
乜招都無,係咁廢咖啦
邊同宜家boruto果班官二代,未畢業就識三個遁
莎拉娜又無啦啦copy哂成個雷遁大全翻黎

無咖

無血統嘅人根本乜招都無

係囉

你地岩 不過好多術收埋左都係事實
諗諗吓現實生活冇翻啲天份都係做唔到最top果批人

無咖

無血統嘅人根本乜招都無

係囉
講講下講到咩術都係禁術

除左父幹撚

上忍
夕日紅得幻術,無其他招
豬鹿蝶靠血統

特別上忍

中忍
伊留卡

木葉12忍9個靠父幹
天天富二代裝備撚
李洛克靠賀意家傳招八門
小櫻

其實我覺得拷問佬都算係咁,雖然俾自來也笑9佢廢
木葉丸個啊sir就真係唔知做乜鳩,咁都有特別上忍做
我諗岸本一開始應該係設定中忍下忍(eg. E魯卡, 水木) 唔識遁術,得上忍識 識最多術就係火影 所以廢老三代一開始真係幾威架
廢老list哂D招做禁術
D後生一招都唔識咁佢咪好似好威咁囖
好似
惠比壽係因為本來係木葉丸個家庭教師先順理成章做埋隊長啫
實際上木葉丸勁佢九倍

係囉
講講下講到咩術都係禁術

除左父幹撚

上忍
夕日紅得幻術,無其他招
豬鹿蝶靠血統

特別上忍

中忍
伊留卡

木葉12忍9個靠父幹
天天富二代裝備撚
李洛克靠賀意家傳招八門
小櫻

我諗岸本一開始應該係設定中忍下忍(eg. E魯卡, 水木) 唔識遁術,得上忍識 識最多術就係火影 所以廢老三代一開始真係幾威架
好似

作者d bug加埋一齊 就顯得3代係個完全無作為又自私嘅終極廢老

係囉
講講下講到咩術都係禁術

除左父幹撚

上忍
夕日紅得幻術,無其他招
豬鹿蝶靠血統

特別上忍

中忍
伊留卡

木葉12忍9個靠父幹
天天富二代裝備撚
李洛克靠賀意家傳招八門
小櫻

其實我覺得拷問佬都算係咁,雖然俾自來也笑9佢廢
木葉丸個啊sir就真係唔知做乜鳩,咁都有特別上忍做
惠比壽係因為本來係木葉丸個家庭教師先順理成章做埋隊長啫
實際上木葉丸勁佢九倍

應該b級任務都出唔到
成日就係為左維穩
實質就係同團藏圍威喂
一個在明一個在暗
係囉
講講下講到咩術都係禁術

除左父幹撚

上忍
夕日紅得幻術,無其他招
豬鹿蝶靠血統

特別上忍

中忍
伊留卡

木葉12忍9個靠父幹
天天富二代裝備撚
李洛克靠賀意家傳招八門
小櫻

好似

作者d bug加埋一齊 就顯得3代係個完全無作為又自私嘅終極廢老
成日就係為左維穩
實質就係同團藏圍威喂
一個在明一個在暗

反而有幾個茄呢啡好似都幾勁
玩烏鴉個上忍
仲有疾風條女
不過出場太少
火影就係因為想表達所有人都有無限的可能,靠努力都可以成功,
但最後出來果班都係父幹/天才先成日俾人插。雖然呢班父幹/天才都有付出過努力....
但係正如寧次所講,命運其實由一開始就決定咗
最ON9係日向家果單野,俾人踩到上心口
諗諗吓現實生活冇翻啲天份都係做唔到最top果批人
火影就係因為想表達所有人都有無限的可能,靠努力都可以成功,
但最後出來果班都係父幹/天才先成日俾人插。雖然呢班父幹/天才都有付出過努力....
但係正如寧次所講,命運其實由一開始就決定咗

咁boruto表達嘅野就肯定係官二代先上到位
一個諗到明明兩個都係老野
大野木土影

出影分身當食生菜
仲係咁出塵遁

仲唔會恃老賣老

三代

出個影分身就死下死下
面對住帶土都不忘出佢嘅招牌技

仲比班細嘅睇得出佢唔掂

三代

最強火影
根本寧次所講嘅嘢先係至理名言
其實係D細為左擦鞋先叫佢歷代最強
一個諗到明明兩個都係老野
大野木土影

出影分身當食生菜
仲係咁出塵遁

仲唔會恃老賣老

[img]assets/faces/xm/bomb.gif[/img] [img]assets/faces/xm/bomb.gif[/img]
三代

出個影分身就死下死下
面對住帶土都不忘出佢嘅招牌技

仲比班細嘅睇得出佢唔掂

三代[img]assets/faces/xm/369.gif[/img]

最強火影[img]assets/faces/xm/bomb.gif[/img] [img]assets/faces/xm/slick.gif[/img]
其實係D細為左擦鞋先叫佢歷代最強

大野木真係勁佢好多
都咁老 打班仲可以帶住其他四影
就算面前自己既叛徒迪達拉
都被迪達拉稱讚佢佢飛得仲快過全盛時期

相反 歷代最強火影呢?比大蛇丸笑9佢廢
土影真係好撚champ, 成日睇佢明明實力明顯係輸但都激發到其餘四影鬥志個下, 真係濕晒
講實力, 其實二代火影死後直至曉出現之前, 全忍界有無人夠佢抽
勉強淨係諗到四代有機會
即係鋼鍊一開始成日講既等價交換其實根本唔存在一樣
石的意志
我竟然對住一個老野都睇到濕哂
三代土影擺明係五影最勁果個啦點會輸
塵遁根本係無限攻嘅屈機招黎
佢仲識飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞