[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (3)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
已月咁撚屈機,中忍考試團體戰
都要靠博人出術先過關
已月咁撚屈機,中忍考試團體戰
都要靠博人出術先過關

咁博人,莎拉娜都屈機啦
博人自帶三遁,莎拉娜無啦啦係霧忍村學哂成套雷遁,連四代雷影招雷鎧都有
我估呢個年代佢地細細個已經有同老豆老母練,唔似得以前唔係無父無母就全族死清光
都係講翻果個三代陰謀論
以前有禁術list,忍者學校乜招都唔教
宜家應該解禁左咪多D招,無可能話唔學就會識D風遁雷遁
鳴人細過應該係見都未見過呢D野,唔好講話學
佐助招豪火球,鳳仙火都係家傳招式黎
所以呢套垃圾黎。你睇住班同你經歷左咁多年,修練左咁耐,渡過咁多難關既上代主角群依加俾班出左幾十集既細路屌打
佢地到中忍應該可以屌打全盛斑爺了,one on one無問題
你同火影講努力,睇左十幾年都係講父幹咖喎,全部都係家傳秘術師傳秘術
條蛇仔果陣直接入仙人mode一下搞撚掂個桃式成套戲完鳩埋
鳴仔打佩恩之前都係傻仔一個咋,仙術,螺旋丸同九尾達成共識淨係呢d已經用左好多時間,屌你佢個仔就真係父幹啦,一出世就開埋對唔知乜鳩眼,螺旋丸係套戲2分鐘學識,其他影分身乜遁物遁好似自帶技能咁話出就出
唔好話識咩招啦
淨係個忍者學校畢業試都夠痴線啦
以前鳴仔個代考分身術咋
而家呢班要搶前火影既噹噹
蛇叔當年企係到都嚇到卡卡西瀨屎,全盛嗰陣同自來也55波,前期boss。
到依加幾十隻俾條蛇仔變超西玩到反應都俾唔到。
屌你仲要差d搶到,唔差在搶鳩埋之後卡卡西講句: 啊! 時代已經屬於你地喇。之後全部跳起Yeah啦
無九尾佢乜柒都唔係,佢細個打寧次都已經識同九尾借卓羅啦
仲有高速自然恢復能力呢
蛇叔當年企係到都嚇到卡卡西瀨屎,全盛嗰陣同自來也55波,前期boss。
到依加幾十集俾條蛇仔變超西玩到反應都俾唔到。
就係依加佢個仔無九尾都咁on9
鳴仔頭80集都係得影分身一招技,到就死九尾先會用到,未打佩恩佢就真係乜都唔係喇除咗孤妖呢個臭朵根本無人識。
但係鳴仔係有理無理爆曬啲分身出嚟先,博人係用腦諗好左戰術先出喎
嗚仔得四個分身
忍術都算唔上既雷風遁
同小小體術
真係勁既係得隻眼咋喎
鳴仔唔係用分身屈人數,就係分身術加變化術
輝夜都打得贏
講緊佢呢個年齡啊,鳴人呢個歲數果陣都仲鳩鳩下乜都唔識
古代的媽媽也有性慾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞