[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (3)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
Btw 點解無晒人支持班長

我鐘意果2件平陰妹多D

邊兩件
中間1件

右2

佢鳩畫d人都有機出埋係漫畫度,呢下好正
仲有個男仔扮卡卡西咁遮住個口
Btw 點解無晒人支持班長

我鐘意果2件平陰妹多D

邊兩件
中間1件

右2

佢鳩畫d人都有機出埋係漫畫度,呢下好正
仲有個男仔扮卡卡西咁遮住個口

拍戲果個好似自來也
27集之後邊度有中字source
27集之後邊度有中字source

myselfbbs
小櫻都笑紗羅坦同博人

真係似官配

但係我想班長配
除了寧次
如果唔係雛田咁高人氣, 岸本都好似係想鳴櫻
但鳴雛人氣實在太高
雛田性格太討好, 又對鳴人一條心
搞到日本果邊港女櫻既人氣好似好高都撼動唔到
但鳴雛人氣實在太高

唔知係咪得我咁諗
我覺得雛田由疾風傳之前已經有伏線做鳴仔老婆
由第一次中忍試鳴仔話雛田雖然怪怪地但係佢鍾意到整飯團俾鳴仔讚話大個一定係個好老婆到做任夜晚裸身修練俾鳴仔見到...
利申講動畫
但鳴雛人氣實在太高

之前唔係話花火鳴門嘅話
雛田會死變左寧次死

田同鳴結婚花火先得15定16歲
但鳴雛人氣實在太高

之前唔係話花火鳴門嘅話
雛田會死變左寧次死

花火配木葉丸啱數啲…雖然唔係幾想睇到佢嫁
到底木葉丸要姓日向定花火要姓猿飛呢
但鳴雛人氣實在太高

唔知係咪得我咁諗
由第一次中忍試鳴仔話雛田雖然怪怪地但係佢鍾意到整飯團俾鳴仔讚話大個一定係個好老婆到做任夜晚裸身修練俾鳴仔見到...
利申講動畫

我覺得係岸本一路慢慢咁轉呔
利申 鳴雛黨, 但Boruto中意沙律多d
但鳴雛人氣實在太高

唔知係咪得我咁諗
利申講動畫

我覺得係岸本一路慢慢咁轉呔
利申 鳴雛黨, 但Boruto中意沙律多d

照咁睇佢好早就已經轉呔,不過始終嫌岸本講日向一族講得好唔夠 好好嘅題材嚟
又一集高質日常番
其實有寫輪眼點解仲要帶眼鏡

因為眼鏡娘好J啲

寫輪眼會醫好近視?

佐助個女可唔可以靠果堆宇智波信開萬花筒

寫輪眼會醫好近視?

佐助個女可唔可以靠果堆宇智波信開萬花筒

要近親先有永恆 唔係永恆真係幾虧吓 用幾用就收皮
如果紗羅坦可以須佐+怪力一齊用

如果紗羅坦可以須佐+怪力一齊用

會盲
尋晚重睇左次Boruto moive

好多位同動畫都有共同位,好似小櫻住果度咁,tv先岩岩搬入去,movie就已緊住緊

boruto就已經係下忍,但同班同學好得唔見左好多

tv就講大筒木金式桃式係異界食緊個果實,應該都係桃式用佢能力食左唔知乜水

仲話有條友定期匯報比佢地知,佢地講既呢條友係乜水?

輝夜集結白絕軍團就為左防範呢2條友,但係白絕廢到乜咁,呢2條友應該屌打

舍人口中將會有神降臨此地係指金式桃式定係另有其神?

tv起碼要講到boruto成為下忍仲要就畢業先接得返個劇場版

即係期間沙羅坦唔會有2/3勾玉,boruto仲係乜遁都唔識or唔勁,飛鏢未熟,螺旋丸未識用 要過埋呢條時間線先見到佢對鳴人d態度有180度大轉變

tv應該會講多考試果陣其他d學生,好似有細路用寄壞蟲做斗篷咁好似好撚勁

好多位同動畫都有共同位,好似小櫻住果度咁,tv先岩岩搬入去,movie就已緊住緊

tv就講大筒木金式桃式係異界食緊個果實,應該都係桃式用佢能力食左唔知乜水

輝夜集結白絕軍團就為左防範呢2條友,但係白絕廢到乜咁,呢2條友應該屌打

tv起碼要講到boruto成為下忍仲要就畢業先接得返個劇場版

即係期間沙羅坦唔會有2/3勾玉,boruto仲係乜遁都唔識or唔勁,飛鏢未熟,螺旋丸未識用 要過埋呢條時間線先見到佢對鳴人d態度有180度大轉變

tv應該會講多考試果陣其他d學生,好似有細路用寄壞蟲做斗篷咁好似好撚勁

要定期匯報嗰個好似就係舍人...
Boruto呢個時期 柔拳+影分身+烈風掌夠屌打啦

要定期匯報嗰個好似就係舍人...
Boruto呢個時期 柔拳+影分身+烈風掌夠屌打啦

舍人而家其實係奸定忠

佢d對話又懶係野咁九唔搭八

其實boruto形容比佢老豆知見到個乜水,佢老豆實知佢見到舍人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞