[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (3)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
好想睇多啲鹿丸屋企同井野屋企,講多啲佢地家庭既交流好好睇,鳴人就話做火影忙同個仔關係唔好姐,丁次老婆仲未岀過場?

鹿丸果家就免喇 最憎見到手鞠

丁次老婆出過喇 Sarada 搵佐助之前出過

點解唔鐘意手鞠
丁次老婆啫係嗰個黑妹

因為我鍾意多由也
係 雲忍紅色頭髮果個
好想睇多啲鹿丸屋企同井野屋企,講多啲佢地家庭既交流好好睇,鳴人就話做火影忙同個仔關係唔好姐,丁次老婆仲未岀過場?

點解唔鐘意手鞠
丁次老婆啫係嗰個黑妹

因為我鍾意多由也
係 雲忍紅色頭髮果個

多由也 係好正
手鞠都正
竟然話手鞠唔正
最想睇鹿丸手鞠囉
唔知如果多由也無死 會唔會同鹿丸手鞠3p
多由也表示
手鞠個波大過佢好多

點解唔鐘意手鞠
丁次老婆啫係嗰個黑妹

因為我鍾意多由也
係 雲忍紅色頭髮果個

多由也 係好正
手鞠都正
竟然話手鞠唔正
最想睇鹿丸手鞠囉
唔知如果多由也無死 會唔會同鹿丸手鞠3p
多由也表示

猿飛系列真係注定無個實力去到頂級
不如開個外傳講三代火影個老豆啦 吹到咁大個陣
冇血統點上頂級
如果而家要連落去睇黎要靠木葉丸去講猿飛系列
但偏偏佢行鳴人條路 想睇佢召猿魔呀 猿魔仙人模式都好呀
開猿魔仙人模式出黎恥笑三代目咩
不如問下點解櫻哥唔學蛞蝓仙人模式
又話櫻哥擅長查克拉控制,學仙人模式根本fit晒
對唔住呀三代
我冇恥笑你嘅意思㗎
因為綱手都唔識
今集其中一個學生姓竹取

仲要收埋一隻眼扮柒西

到底有咩特別技呢
如果好似君麻呂咁
但係又話君麻呂係竹取最後一個倖存者

可能又係大蛇丸整出黎

個名有蜂字
可能係變骨做蜂尾針?
唔怪得知鳴仔咁望,要開九尾衣同班細既練
唔怪得知鳴仔咁忙,要開九尾衣同班細既練
班細應該連影分身都贏唔到
唸下班無血統嘅中忍上忍
乜招都無,係咁廢咖啦
邊同宜家boruto果班官二代,未畢業就識三個遁
莎拉娜又無啦啦copy哂成個雷遁大全翻黎
我反而想知嗰堆卒仔有咩技
唸下班無血統嘅中忍上忍
乜招都無,係咁廢咖啦

無咖
班卒成長果段時間三代目嘅禁術list應該未解禁
佢地應該陣係得垃圾分身術替身術同埋體術

三代果陣將所有遁術同影分身果D勁小小嘅招都list哂做禁術
無血統嘅人根本乜招都無
唸下班無血統嘅中忍上忍
乜招都無,係咁廢咖啦

無咖
班卒成長果段時間三代目嘅禁術list應該未解禁
佢地應該陣係得垃圾分身術替身術同埋體術

三代果陣將所有遁術同影分身果D勁小小嘅招都list哂做禁術
無血統嘅人根本乜招都無

又真係好難想像 連影分身都係禁術 仲有乜招係可以用下
又係bug左 呢個位 真係所有術同能力都靠家族父幹
咩呀 唔係多重影分身先係禁術咩
係囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞