[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (3)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
嗚人係到屈無限查克拉

螺旋丸都未出就爆 好撚廢
下集成集講蛇仔
到底真係咀左定沙律反應快用腳頂住
未來好可愛

但好廢

到底真係咀左定沙律反應快用腳頂住

應該用腳頂左啦 不過嗰一腳博人應該大飽眼福
Sarada 廢到
剩係用飛鏢分散注意力
Freeride 博人仲喺到扮晒野
Sarada 廢到
剩係用飛鏢分散注意力

呢集佢太靠隻眼啦...又唔係勁
Sarada 廢到
剩係用飛鏢分散注意力

佢老母Freeride 成700集添啦
Sarada 廢到
剩係用飛鏢分散注意力

用不自量力嚟形容好啲 以為自己可以同斑爺隻抽,柒到
未來好可愛

但好廢

中忍黎咋佢
Sarada 廢到
剩係用飛鏢分散注意力

打蠍果集幾型架
Sarada 廢到
剩係用飛鏢分散注意力

打蠍果集幾型架

之後打佩恩就坐停停等鳴門救,雛田就奮不顧身守護鳴人,我諗鳴人經歷呢一役已經知道咗邊個先係好女仔
Sarada 廢到
剩係用飛鏢分散注意力

打蠍果集幾型架

之後打佩恩就坐定定等鳴門救,雛田就奮不顧身守護鳴人,我諗鳴人經歷呢一役已經知道咗邊個先係好女仔
講真,佢啲怪力打中鳴人多過敵人
Sarada 廢到
剩係用飛鏢分散注意力

打蠍果集幾型架

之後打佩恩就坐停停等鳴門救,雛田就奮不顧身守護鳴人,我諗鳴人經歷呢一役已經知道咗邊個先係好女仔

攞港女同雛田比
Sarada 廢到
剩係用飛鏢分散注意力

打蠍果集幾型架

攞港女同雛田比

雛田而家做左人妻之後其實仲會唔會做任務
下集成集講蛇仔

岸本寫嘅外傳
下集成集講蛇仔

岸本寫嘅外傳

已月應該係目前第七班最勁果個
下集成集講蛇仔

岸本寫嘅外傳

屈機
Sarada 廢到
剩係用飛鏢分散注意力

打蠍果集幾型架

攞港女同雛田比

雛田而家做左人妻之後其實仲會唔會做任務

無做忍者啦 做家庭主婦
下集成集講蛇仔

岸本寫嘅外傳

屈機

諗起如果考試個次蛇仔打紅豆會係點
下集成集講蛇仔

岸本寫嘅外傳

屈機

諗起如果考試個次蛇仔打紅豆會係點

蛇鬥蛇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞