*點解咁緊張條list?咪就係因為比人拎黎私怨用變白色恐怖囉

805 回覆
252 Like 65 Dislike
....睇完依個post 我睇左d咩
qr code邊忽好過nfc呀
慢又慢過人又要開ac又唔安全
一推支付寶隻五毛D wade就扯哂旗

Qr code就一定係支那寶?
你幾撚時出世呀小朋友
Qr code有幾耐 支那寶有幾耐呀?
日本好耐之前都好盛行qr code
日本都係支那既?

講緊支付寶用qr code做付款系統呀
我夠知qr code好耐啦屌你老母
你都識講日本好耐之前啦。咁你坐時光機返去用啦屌你老母

屌你老母qr code 支那寶發明架?
Agger
以偏概全
打壓異見同中共一撚樣
用所謂民主消除異見?
利申非五毛撐民主
一大串金剛棒
影響討論 反五毛唔係咁反
屌你老母cc台一個見得下人既都冇

最慘係新聞都唔跟
連八達通出QR code又唔撚知
重學人上時事台
關ching好波
我全力支持你趕班波台狗動物狗五毛狗返屎坑
死啦
連八達通都出QR code
你叫班撚樣情何以堪
死啦
你叫班撚樣情何以堪

又要hang機
qr code邊忽好過nfc呀
慢又慢過人又要開ac又唔安全
一推支付寶隻五毛D wade就扯哂旗

Qr code就一定係支那寶?
你幾撚時出世呀小朋友
Qr code有幾耐 支那寶有幾耐呀?
日本好耐之前都好盛行qr code
日本都係支那既?

講緊支付寶用qr code做付款系統呀
我夠知qr code好耐啦屌你老母
你都識講日本好耐之前啦。咁你坐時光機返去用啦屌你老母

屌奶星真係弱智

ching仲咁好心機同cc台啲弱智辯論

個人簽名 ×按此隱藏
------------------------------------

最慘係新聞都唔跟
重學人上時事台

八仔用qr code只係趕絕支付寶
唔代表支付寶係好
呢點我之前都同D wade隻五毛講過
死啦
你叫班撚樣情何以堪

Fact Check:
#33 關愛座hunter
搶埋支付寶市佔
qr係好既一早推左啦
https://lihkg.com/thread/453077/page/2

跟住又唔見佢了
正如正常人一講支那就會講北方強國人 唔通去玩文字遊戲話印度支那都係支那咩

正常人一講qr code就會講支付寶?
你都幾無知下

個人簽名
-------------------------------------------
[突發]踢爆五毛特徵 防止各手足中伏(有參考例子)
https://lihkg.com/thread/453994/page/1

最慘係新聞都唔跟
重學人上時事台

唔代表支付寶係好

冇人講過支付寶係好喎
由頭到尾講緊QR code
你自己強行將QR code=支令寶再屌返人
關狗點睇?

ithome.com.tw/news/115292

visa, mastercard, 銀聯都聯合setup個qr code安全標準啦
又要hang機 又比人質佢食屎
關ching好波
我全力支持你趕班波台狗動物狗五毛狗返屎坑

好似屍蟲咁。趕返入條屍又再出捐返出黎
因為之拿寶要用qr code scan
所以以鍵國手足既思維就會當左qr code 租單都係撐共

最慘係新聞都唔跟
重學人上時事台

唔代表支付寶係好

要靠用qr code先趕絕到支付寶咪證明qr code係有佢嘅生態價值喺度囉

個人簽名
-------------------------------------------
[突發]踢爆五毛特徵 防止各手足中伏(有參考例子)
https://lihkg.com/thread/453994/page/1
又精神勝利法,人地假膠又當人撐你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞