*點解咁緊張條list?咪就係因為比人拎黎私怨用變白色恐怖囉

805 回覆
252 Like 65 Dislike

關乙己

我又改多左幾段 有無人支持

篇野叫咩名好

貼返入《關愛座》個post咪得

貼cc台改個型d 既名

唔長冇人睇

i mean 標題

時事台短篇小說 - 《時事台孔乙己:關愛座》

好嗎???

唔緊要,只要有關sir個名就係人氣保證
基本上個post應該會好多負評
第3個reply就係濕鳩大字洗版,第10個reply左右關愛座就會入黎屌兩句
之後第一頁係個post笑柒佢個D會員會有兩至三個俾佢/其他二打六貼個會員過往發言既cap圖(so called五毛證據)
但去到第二頁打後基本上已經係單方面恥笑關仔
呢個時候個post會好快推到5頁後
但關仔會潛水唔見人,呢個時候佢有可能會係出面狂推自己舊post/開過新post
跟住係冇乜人既時候就會入返黎講一兩句攞尾彩,跟住再俾人屌走

屌好撚煩.
班友日鳩日就講個list, 咁撚緊張做乜鳩
連登如果咁撚容易就比五毛講幾句就分化, 咁只能怪連登全部係小學雞毫無獨立思想. 五毛咁垃圾都比佢地影響到.

明明個list大家都知好多係屈鳩人架啦, 使咁認真
*cc台大佬終於發出5毛定義指標
https://lihkg.com/thread/468838/page/3?ref=ios

搬咗去站務台 貼返黎呢度先
*cc台大佬終於發出5毛定義指標
https://lihkg.com/thread/468838/page/3?ref=ios

搬咗去站務台 貼返黎呢度先

Ok
差d炒車支持左關ching

關囝個頭馬好中意講:

我邊有假兩難? 證據?

關囝個頭馬好中意講:

我邊有假兩難? 證據?

你講緊邏輯王?琴日個post先屌完關ching黎

關囝個頭馬好中意講:

我邊有假兩難? 證據?

求圖and link

邏輯王d 口吻好柒, 佢個logic淨係可以屌人, 自己中哂又唔認

關囝個頭馬好中意講:

我邊有假兩難? 證據?

求圖and link

邏輯王d 口吻好柒, 佢個logic淨係可以屌人, 自己中哂又唔認

五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?
https://lihkg.com/thread/467592/page/10?ref=ios

關囝個頭馬好中意講:

我邊有假兩難? 證據?

求圖and link

五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?
https://lihkg.com/thread/467592/page/10?ref=ios

條友真係好柒,
「互屌係唔止一個人啦,理據呢?」#238

明明講中哂都要人證據
佢呢個口頭禪以為自己無敵

關語錄(初稿)

前言
(待補充)

第一章:捉毛行為準則
下下同班五毛用邏輯辯論你死十次都唔掂呀on9仔

屌你老母打五毛唔係得邏輯一招架on9仔
一嚟你講道理五毛會曲解老屈你講既野。但你一唔講道理佢地就會捉你logic。無限loop
二嚟有啲野有啲五毛旁敲側擊, 好似D wade淨係撐qr code而唔係直接撐支付寶
三嚟政治呢啲野唔係絕對理性。五毛開post煽風點火。你點用邏輯玩?

邊有屈,cap晒圖

對付你隻五毛使乜要圖

屌你老母有圖你咪又係話撐qr唔等於撐支付寶

你估呢道法庭咩屌,我話佢係五毛,你都可以話佢唔係架

我唔使說服你係咪五毛,我淨係想多啲人知你係五毛就得喇

第二章:五毛行為模式
五毛D Wade明踩暗撐,講qr code實際係想sell支那寶

五毛群龍共舞唔會明撐支那,只會扮中立幫五毛

五毛Coffee@重急過波台五毛,人地都潛伏左一年半載先黎時事台9up

又係波台/動漫狗

我今個月已經被五毛開左十六個post狙擊,大家知咩事啦

24小時開左3個post狙擊我,五毛係咪驚成咁呀

admin幫手睇下呢班人係咪/有冇分身

屌人用淘寶嗰班都係五毛開post搞事膠化支持港獨既人

第三章:其他
我唔贊成淘寶

用淘寶就愛中國,噉用line係咪愛日本?

有五毛唔投訴走去投訴啲反五毛既人

LIKLN同五毛合作投訴濕鳩塞鷗

五毛咁囂張,會員通街都係處都有啲責任。就係佢提議搬post,一講完admin就將所有警告post搬哂去站務台,懶係中立噉,其實即係縱容啲五毛

power off 仲衰過啲五毛,人哋做五毛喺連登搵食,你走去同人正經討論做乜鳩,係咪要讚你有教無類呀,不如去感化埋愛港力班垃圾吖on9仔

(關於關語錄)抄埋呢句唔該: 抄你老母

附錄一:其他黨友言論

甲. 濕鳩塞鷗洗版佳句集
五毛極端膠化自爆攬炒

五毛一見字眼空群而出

五毛擾亂視聽妖言惑眾

BAM曬班同事五毛係咪寂寞空虛冷冷冷

勿理五毛 負皮上頁

五毛災難警報 勿回奶西妖post

乙. 1000歲(人瑞)屌柒連狗
我喺時事台整條五毛list以正視聽屌你老母連生你就搬去站務台,你咁搞咩意思啊?我屌你老母五毛「民國復興」bam完又復出又係咩意思啊?宜家五毛改名扮其他人講嘢,明顯係離間分化策略,連生你郁都唔郁下佢地!頂你個肺連生竟然殺忠良不殺奸臣!屌你老母仆街冚家鏟連生包庇五毛,助紂為虐!為虎作倀!天理不容!

我正大光明!做嘅所有嘢全部都係想杜絕五毛!你連狗兼成班濕鳩契弟管理員,竟然夠膽移走我地對抗五毛嘅post!反而民國復興,三色貓,JR嗰班五毛又唔ban走!助他人志氣滅自己威風!我話你聽死連狗你再咁搞落去連登只會步高登後塵比五毛完全攻陷!

附錄二:關愛座五毛list整合
0Epiphany#85163前RedBaron冒認本人
1群龍共舞 2天才小釣手 3三色貓 4JR
5法國佬巫斯義 6吾系甘開心牙 7真律師何君堯 8蘇麗珊
9十卜ching 10D_wade 11優美開始 12阿古路
13Romanov 14返六日唔撚易 15民國復興 16dewi
17侵b 18曼聯明叔 19bb chu 20小翁翁
21 A_milik 22 霍金轉身 23西谷 24嶄新之波多爾多
25何淦途 26老fool 27上條當麻 28_BoA
29巨乳人妻 30 Kathy Chan 31黎明卿 32摩兒迦娜
33馬馬度沙高 34達文西 35最強翼衛摸西先 36濕鳩liy-問鼎高峰
37Causewayhin 38Spurs_Leonard 39星期5真好 40牙籤屌系好易斷
41能夠大使 42我叫Anson 43Coffee@

歡迎編輯補充
群囝
群囝

你兩條友

最重要個句
遲d有時間加多個section講下關sir嘅「熱」血言論
QR code post #496
講撚左好多次喇屌你
搵到圖
五毛Dwade都會話撐qr code唔代表係撐支付寶
搵嚟做乜

新語錄
QR code post #496
講撚左好多次喇屌你
搵到圖
五毛Dwade都會話撐qr code唔代表係撐支付寶
搵嚟做乜

新語錄

有啦,呢三句已經包晒

邊有屈,cap晒圖

對付你隻五毛使乜要圖

屌你老母有圖你咪又係話撐qr唔等於撐支付寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞