*點解咁緊張條list?咪就係因為比人拎黎私怨用變白色恐怖囉

805 回覆
252 Like 65 Dislike
https://lihkg.com/thread/454922/page/2?ref=web
話關愛座貼list冇問題既手足會唔會下入呢個post望下?
條友係關愛座難兄難弟黎喎
想問個po死果個阿叔做左d乜野要比人抽水貼gif貼list??

依D五毛冷血言論班童子軍又扮睇唔到

童子軍係咪講緊你哋
平入都唔入時事台
而家句句cc台前cc台後
仲要突然屌人捉五毛阻到你

又玩老屎忽論

我玩CC台 依班撚樣都唔知係邊到啦
見到heidi 娛台啲post都係大字list 到時被人聯軍攻入CC台就好笑
https://lihkg.com/thread/454922/page/2?ref=web
話關愛座貼list冇問題既手足會唔會下入呢個post望下?
條友係關愛座難兄難弟黎喎
想問個po死果個阿叔做左d乜野要比人抽水貼gif貼list??

依D五毛冷血言論班童子軍又扮睇唔到

童子軍係咪講緊你哋
平入都唔入時事台
而家句句cc台前cc台後
仲要突然屌人捉五毛阻到你

唔出聲唔代表唔入架喎
同埋cc台係高登年代已經咁叫
仲有唔係屌人捉五毛 係捉嘅方法問題
見到heidi 娛台啲post都係大字list 到時被人聯軍攻入CC台就好笑

班友又會話你唔捉毛,去捉人捉5毛架啦
時事台d post唔入吹水台架咩
屌你老母cc台一個見得下人既都冇

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
你班傻閪有咩資格屌人屈毛啫
躝返去自己狗竇啦

利申: g持樓豬喺時事台一個打十個
見到佢句屌你老母cc台我嚇到屎都咇埋出嚟

你地唔認同屈人毛先喎

我足足追問左關愛座2日
佢完全唔理我先要另外出黎開post問
結果佢咪又係覆d唔覆d就潛左去
咁你係咪想幫佢答呀?
本身我就理性討論咁去問既
我有一開頭就追住佢黎屌咩?

佢而家個list係咪有你?
太多version,我都跟唔到
不過佢個list頭嗰十幾廿個就真係五毛走唔甩架啦,仲要個個都有哂cap圖

不過我可以答你唔係個個同佢意見唔同就入list
你睇 通街都係處 同 LINKG 兩個都冇入list啦
後者仲親自入站務台送個咩濕鳩海鷗畀連尼住ban

多人上會上熱門
一入apps就會見到

而家d人邊識吹水台架
唔係熱門就cc架啦

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

你地唔認同屈人毛先喎

我足足追問左關愛座2日
咁你係咪想幫佢答呀?

不過佢個list頭嗰十幾廿個就真係五毛走唔甩架啦,仲要個個都有哂cap圖

依家最好笑條新list一堆都係波台啲人 笑到仆街 整list條友真係有殺錯冇放過

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

你地唔認同屈人毛先喎

我足足追問左關愛座2日
咁你係咪想幫佢答呀?

咪一路理性討論緊囉
我地都唔係有心話你,係大聲左少少,sorry
但只不過想大家留意返有d咁既事
講清楚就無問題啦
金剛捧呢?

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

反唔反駁下關狗難兄難弟做乜鳩?

就咁放低條link出嚟,然後呢?
我淨係見到又有啲撚樣cc台前cc台後,放大某幾個會員行為就spin落成個時事台、論壇度囉

大家都係鬥鳩屈架啦
你班柒頭皮仲要縱容五毛,有咩資格好嘈?

cc台前 CC台後 你知唔知CC台個名點黎啊

得啦唔洗考古
我夠知你又想串鳩時事台多低質user

不過低質就係因為有你哋囉

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

你地唔認同屈人毛先喎

我足足追問左關愛座2日
咁你係咪想幫佢答呀?

咪一路理性討論緊囉
講清楚就無問題啦

有無cap我圖😂
想知話條五毛list size 接受到既人當初有冇反連尼住唔出vip 搞到廣告阻住晒
要屌都係屌關生啦,只不過想比多d人知佢搞撚到個熱門姐
呢1日佢都無洗
不過濕鳩乜勁仲洗緊,煩到
依家關愛座得罪咁多個台,好快被地底泥,連登名人真係好快就要下神台,以前肥絲到芝麻街到關愛座

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

你地唔認同屈人毛先喎

我足足追問左關愛座2日
咁你係咪想幫佢答呀?

咪一路理性討論緊囉
講清楚就無問題啦

有無cap我圖😂

未見過佢cap你圖😂

個人簽名
-------------------------------------------
[突發]踢爆五毛特徵 防止各手足中伏(有參考例子)
https://lihkg.com/thread/453994/page/1
依家關愛座得罪咁多個台,好快被地底泥,連登名人真係好快就要下神台,以前肥絲到芝麻街到關愛座

肥絲開壇頭幾日已經比人屌緊啦喎
我都有去站務台開post屌佢

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

你地唔認同屈人毛先喎

我足足追問左關愛座2日
咁你係咪想幫佢答呀?

起我底thx

個人簽名
-------------------------------------------
[突發]踢爆五毛特徵 防止各手足中伏(有參考例子)
https://lihkg.com/thread/453994/page/1

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

我淨係見到又有啲撚樣cc台前cc台後,放大某幾個會員行為就spin落成個時事台、論壇度囉

大家都係鬥鳩屈架啦

得啦唔洗考古

到底係本身長駐時事台user低質先
定上開其他台嘅user入黎時事台之後先低質
搞清楚啲先啦

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

你地唔認同屈人毛先喎

我足足追問左關愛座2日
咁你係咪想幫佢答呀?

自己睇返第一頁
一直追問佢qr code單野 問多幾問佢就9唔撚柒搭8多加句 5毛是咪睇唔明

咁樣都唔係有意想屈做5毛?
係咪要比人放到落條5毛list先可以發聲??
金剛捧呢?

呢啲post唔會入黎架 只會一堆人係出面post一條大字list咁

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

大家都係鬥鳩屈架啦

得啦唔洗考古

係啊 一到補選近了就貼list控制成個CC台 轉個撚頭就叫人課金 高質到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞