*點解咁緊張條list?咪就係因為比人拎黎私怨用變白色恐怖囉

805 回覆
252 Like 65 Dislike

垃撚圾
唔係針對哂所有反五毛list既人

點解有d人會怕堆五毛list會變白色恐佈
但唔怕港共製造出黎既白色恐佈?

Why not both?

內患未除點攪外敵?
家下班垃圾分分鐘先係5毛分化連登
攪衰連登個朵

內患未除點攪外敵?
家下班垃圾分分鐘先係5毛分化連登
攪衰連登個朵

曾經我都上過人瑞張list,後尾俾我拎曬證明嚟話我自己唔係先可以除名
屌你老母連尼住
https://lihkg.com/thread/458993/page/1?ref=ios

呢個post又見濕鳩清

點解怕五毛list就會唔怕港共白色恐佈
答啦垃圾
答啦垃圾

[緊急]請關愛座hunter快入,發現大量五毛!!!!
https://lihkg.com/thread/456568/page/3?ref=ios
答啦垃圾

[緊急]請關愛座hunter快入,發現大量五毛!!!!
https://lihkg.com/thread/456568/page/3?ref=ios

我唔入你地好檢討下係咪個post太弱智啦柒頭 喺道推推推
連上下網 答下連登既問題都答唔到
指意你班垃圾捉毛鍵到國?
街都唔撚敢出啦
街都唔撚敢出啦

點解怕五毛list就會唔怕港共白色恐佈

有d人就係咁
呢排立國歌法,已經有人係連登出reply歡喜緊
街都唔撚敢出啦

垃撚圾

有錢買iphone x
冇錢買adblock / lihkg+

垃撚圾

有錢買iphone x
冇錢買adblock / lihkg+

一定要買?
反正廣告又唔係好影響閱讀
肯定好過金剛棒先
呢個都仲話比錢解決到
金剛棒比錢都唔撚掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞