*點解咁緊張條list?咪就係因為比人拎黎私怨用變白色恐怖囉

805 回覆
252 Like 65 Dislike

睇歷史唔好淨係focus喺一樣嘢度
都要瞭解下大環境係點
高登晚期都係呢兩三年嘅事
由2014數起到到魚蛋革命,撞正香港一堆社會運動

btw你講得出呢句佢地已經好鐘意屈埋D中間立場同支持泛民既會員做社毛/五毛
你知唔知邊個係三國殺愛好者?畀人屌鳩佢係三姓家奴
因為佢一時泛民,一時本土,一時又撐政府

高登晚期已經有堆五毛開始扮假膠,再後來又有啲假膠玩埋一份

唔計呢條友都有好多其他比你地屈啦

呢位ching 上個月個公審post 度自己加多單賣假筆記老屈人
結果柒左就咁講句sorry 就潛水
https://lihkg.com/thread/443870/page/1

笑到仆街
呢D垃圾狗重好意思話人個下真心笑左

咁介意人講cc台,怪波動台手足一竹蒿打曬成個cc台都係低質,但係原來自己都係垃圾低質usercc台真係一代新人勝舊人

唔敢講高質
但我地過得嚟呢幾個一定有啲料咁囉

勁..有料

(鬥人多……

最好野係你地咁好心機連續幾日同班憤青理論真心好波

睇唔過眼左cc台好耐
早排曹星如單野已經谷谷埋埋
點樣唔撐佢就=5毛
又係logic error
拎住個光環黎滅其他異見既聲音
不過個排唔係香港 又冇乜實際阻住我睇其他po咪算
呢幾日睇下d時事新聞都無啦啦有串野係到阻住哂
仲要係比佢地拎黎私怨用

笑到仆街

咁介意人講cc台,怪波動台手足一竹蒿打曬成個cc台都係低質,但係原來自己都係垃圾低質usercc台真係一代新人勝舊人

唔敢講高質

勁..有料

(鬥人多……

睇唔過眼左cc台好耐
點樣唔撐佢就=5毛
仲要係比佢地拎黎私怨用

牙如嗰排我睇apple daily 個page真係冇眼睇

笑到仆街

唔敢講高質

勁..有料

(鬥人多……

睇唔過眼左cc台好耐
點樣唔撐佢就=5毛
仲要係比佢地拎黎私怨用

個排飛左去日本追event 一來又冇乜時間上連登
上個時多數都係入返bgd po入面圍爐 不過碌過見到真係冇眼睇

笑到仆街

唔敢講高質

勁..有料

(鬥人多……

你地得閒屌兩野啦 做死我地手足

24小時無間斷接力圍爐

唔敢講高質

勁..有料

(鬥人多……

睇唔過眼左cc台好耐
點樣唔撐佢就=5毛
仲要係比佢地拎黎私怨用

上個時多數都係入返bgd po入面圍爐 不過碌過見到真係冇眼睇

你一入app一定見到架喎
牙如啲po上撚哂熱門
利申我冇預設台

唔敢講高質

勁..有料

(鬥人多……

睇唔過眼左cc台好耐
點樣唔撐佢就=5毛
仲要係比佢地拎黎私怨用

牙如啲po上撚哂熱門
利申我冇預設台

所以咪就係一開app個時見到囉
就算唔入去睇見到個堆topic都....

唔敢講高質

勁..有料

(鬥人多……

你地得閒屌兩野啦 做死我地手足

24小時無間斷接力圍爐

我要on
我一定on得多過5毛

(鬥人多……

睇唔過眼左cc台好耐
點樣唔撐佢就=5毛
仲要係比佢地拎黎私怨用

牙如啲po上撚哂熱門
利申我冇預設台

係好on9
我都係入去睇幾眼算
我偏向佢係marketing 做得足>實力
……點睇………

唔敢講高質

勁..有料

(鬥人多……

睇唔過眼左cc台好耐
點樣唔撐佢就=5毛
仲要係比佢地拎黎私怨用

曹星如呢單又係好on9
由頭到尾都係屌緊佢商業炒作 打魚腩吹到打世界拳王咁
結果就成班傻仔話係五毛搞事

分析只會比人屈唔撐香港人
唔撐=唔係自己人
撐=冇腦冇思考
兩邊互屌

(鬥人多……

睇唔過眼左cc台好耐
點樣唔撐佢就=5毛
仲要係比佢地拎黎私怨用

牙如啲po上撚哂熱門
利申我冇預設台

係好on9
我都係入去睇幾眼算
……點睇………

係marketing做得好呀
個排係正香港獨立個風氣開始抬頭個時
出左句好似係 香港人撐香港人 之類既野?
食正哂班唔熟政治又唔熟打拳呢d運動既人
結果就係呢班人做左佢忠實既打手
唔識分五毛要靠個五毛list既話
同班支那入侵校園同學生講香港係中國既洗腦式灌輸冇分別
班唔識分五毛要睇五毛list既=小學生學1+1,只係知道1+1答案會係2,而唔會去諗點解1+1=2
班唔識分五毛要睇五毛list既=小學生學1+1,只係知道1+1答案會係2,而唔會去諗點解1+1=2

點解1+1=2

agger
同埋順便參考下呢個post
https://lihkg.com/thread/456112/page/2
個5毛list話有名就有名 話除名就除名
即係準確度就唔係高
不幸無辜被列入list既
就比d無腦傻仔跟住blk埋
事後就算除返名又點?
blk既就一早blk哂啦
講黎把撚?

唔敢講高質

勁..有料

(鬥人多……

呢2日成日係地鐵對住CC台既撚狗post傻笑
心情靚左
屎屙多左
皮膚好左

條友而家final year 姐係96出世
舊登開cc 台個陣佢都未升早啦
係度學人講以前高登點點點

有冇升咗上ugc嘅asso仔反而讀得冇以前咁開心?
https://lihkg.com/thread/191927/page/1?ref=android

你唔俾人地中學留級

---------------------------------------------
個人簽名:

agger
https://lihkg.com/thread/456112/page/2
即係準確度就唔係高
事後就算除返名又點?
講黎把撚?

講到自己幾憎支那
然後就自己用返支那個套
唔識分五毛既就俾佢堆五毛list不斷洗腦,反五毛係需要
但唔係話有班人唔識分就洗腦式去c&p出黎洗版
整同支那教學生學生愛國愛黨有咩分別
QR Code唔係咩新科技,同埋佢好唔安全.....所以道算係日本人發明,但係日本人都唔多用

家下個重點唔係QR CODE既安全與否
係講緊點解撐一樣野 支那有用開既 就要被5毛先?
同埋頭幾頁後面都仲有人講緊好多金融機構都研究緊QR CODE做PAYMENT
主要係因為COST低+方便

agger
即係準確度就唔係高
事後就算除返名又點?
講黎把撚?

講到自己幾憎支那
然後就自己用返支那個套

批判性思考好重要
而班友整list就係巿你冇思考
btw 我個重點係佢個list阻住我
呀濕鳩塞乜嗰條友

睇唔過眼左cc台好耐
點樣唔撐佢就=5毛
仲要係比佢地拎黎私怨用

牙如啲po上撚哂熱門
利申我冇預設台

係好on9
我都係入去睇幾眼算
……點睇………

係marketing做得好呀
個排係正香港獨立個風氣開始抬頭個時
出左句好似係 香港人撐香港人 之類既野?
食正哂班唔熟政治又唔熟打拳呢d運動既人
結果就係呢班人做左佢忠實既打手

係呢句
食正水就已經立於不敗啦
實力之類我唔評
marketing 嚟谷 gimmick 係事實

agger
即係準確度就唔係高
事後就算除返名又點?
講黎把撚?

講到自己幾憎支那
然後就自己用返支那個套

批判性思考好重要
而班友整list就係巿你冇思考
btw 我個重點係佢個list阻住我
呀濕鳩塞乜嗰條友

每入一個post都有個人簽名五毛list 不論假膠定五毛甚至反五毛 影響哂成個論壇 真係好煩
根本班友就係𨅯眾取寵,刷存在感
係唔係五毛,正常人自己都分辨到,見到都會屌柒,但呢班羚羊就係度玩標籤,一意見不合就係五毛,都算撚數,你整list都由尻得你,你咪開個post list晒五毛出黎批鬥囉
但呢班傻尻水蛇春個人簽名又有,大字金剛list又有,一開始你cc台自己開post有都算,個個回覆都有係咪智障?你覺得有人睇?
成日話五毛搞分化,真正搞分化就係呢班撚屌 分分鐘佢地係賊喊捉賊
根本班友就係𨅯眾取寵,刷存在感
係唔係五毛,正常人自己都分辨到,見到都會屌柒,但呢班羚羊就係度玩標籤,一意見不合就係五毛,都算撚數,你整list都由尻得你,你咪開個post list晒五毛出黎批鬥囉
但呢班傻尻水蛇春個人簽名又有,大字金剛list又有,一開始你cc台自己開post有都算,個個回覆都有係咪智障?你覺得有人睇?
成日話五毛搞分化,真正搞分化就係呢班撚屌 分分鐘佢地係賊喊捉賊

呀關同呀濕鳩塞乜好中意避開異見架
你唔中意個金鋼棒就死了…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞