*點解咁緊張條list?咪就係因為比人拎黎私怨用變白色恐怖囉

805 回覆
252 Like 65 Dislike
咁樓豬憎唔憎五毛

我同你講 我唔止憎5毛
我比起5毛更加憎支那 賣港狗 仲有班販民賣港賊
順便講埋我對之前梁游被dq單野既個人感想 睇法 好似咁岩差唔多夠一年
佢地宣誓叫支那我唔覺有乜問題 佢地係被民意推舉出黎
要講最大問題既係販民讓撚左主席個位比人

我家下咁樣講哂個人立場仲夠唔夠?定仲想屈5毛?

都話班友係咁
明明講緊金鋼棒大字阻住人
佢地就一定要問你撐共定撐港先肯同你講野
要set個立場比你先可以討論,好撚鳩。
推到hunter入返黎
咁樓豬憎唔憎五毛

我同你講 我唔止憎5毛
我比起5毛更加憎支那 賣港狗 仲有班販民賣港賊
順便講埋我對之前梁游被dq單野既個人感想 睇法 好似咁岩差唔多夠一年
佢地宣誓叫支那我唔覺有乜問題 佢地係被民意推舉出黎
要講最大問題既係販民讓撚左主席個位比人

我家下咁樣講哂個人立場仲夠唔夠?定仲想屈5毛?

都話班友係咁
明明講緊金鋼棒大字阻住人
佢地就一定要問你撐共定撐港先肯同你講野
要set個立場比你先可以討論,好撚鳩。

咁家下講哂立場
有人討論未
認真個班ON9仔咪由佢講囉 睇睇下娛樂台都見到佢貼條LIST出黎
以為自己正義使者咩on99
關ching好野
多謝關ching
支持關ching
認真個班ON9仔咪由佢講囉 睇睇下娛樂台都見到佢貼條LIST出黎

okémon Go團友臨終前拜託捉炎帝 台灣漢幫手圓
https://lihkg.com/thread/454922/page/2?ref=web

遠既唔講
講近既
想問呢個post死果個阿叔有乜得罪佢 點樣賣港5毛法要比佢貼gif抽水貼5毛list?

有隻id'好好'既癲狗#8867 硬件台都見到乜撚野五毛簽名

https://lihkg.com/thread/454922/page/2?ref=web

遠既唔講
講近既
想問呢個post死果個阿叔有乜得罪佢 點樣賣港5毛法要比佢貼gif抽水貼5毛list?

個濕鳩乜勁

有隻id'好好'既癲狗#8867 硬件台都見到乜撚野五毛簽名

佢娛樂台都有

遠既唔講
講近既

冇問題啊,反五毛大撚晒
正如毛魔時期革命大撚晒一樣

好懷疑條友係咪睇完個撐五毛list簽名post先週街係度宣揚條list
狂賀。第四隻五毛。法國佬巫斯義被bam

狂賀 五毛狗又輸一仗
垃圾憤青快d入黎駁啦
淨係識鬼鬼祟祟放人入list
駁都駁唔到 冇理據既都係小朋友黎

遠既唔講
講近既

冇問題啊,反五毛大撚晒

班友學晒毛魔咁
玩遊擊戰 又搞批鬥list

hunter gor你慢咗24粒鐘都有

個人簽名
-------------------------------------------
[突發]踢爆五毛特徵 防止各手足中伏(有參考例子)
https://lihkg.com/thread/453994/page/1

遠既唔講
講近既

冇問題啊,反五毛大撚晒

班友學晒毛魔咁
玩遊擊戰 又搞批鬥list

好彩呢班係廢物冇實權,淨係可以係連登廢up
咪撚9唔搭8啦屌你老母
你老母生你出黎個時係咪天生有缺陷唔撚識答人野呀?
你連網上面正面既回答人提問你都做唔撚到呀
憑你呢d碌撚去講政治?咪柒啦屌你老母
咪撚9唔搭8啦屌你老母

正常對答都有問題既垃圾
痴撚線,條友個個post都喺到洗
咪撚9唔搭8啦屌你老母

正常對答都有問題既垃圾

係咪上網捉下毛就覺得自己對香港有好大貢獻?
出到街比龜逗係咪就柒撚懞懞咁比人撚?
痴撚線,條友個個post都喺到洗

岩岩個新post又有濕鳩
屌你老母cc台一個見得下人既都冇

哇樓豬好撚勇武
威震連登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞