*點解咁緊張條list?咪就係因為比人拎黎私怨用變白色恐怖囉

805 回覆
252 Like 65 Dislike
其實心水清都知道班五毛俾關愛座日日post條list點名激親,結果用埋啲小學雞方法嚟反擊 開晒分身入其他post照抄返個list/個人簽名就走,有心留意下嘅會見到呢兩日其他post啲list/個人簽名都係啲新會員or波台狗放嘅,根本有心想令其他人對個list反感
認真 其實qrcode做支付好撚成功
落後國家想短時間普及電子貨幣式第一件事要多人收 小店出名度縮 你叫佢畀錢買部nfc幾黎收錢同打劫佢全家無分別 所以要收費端要免費 qr雖麻煩但一部電話就做到免費呢樣野

不過呢度講應該無乜用 個個淨係識支那支那5毛5毛同落後 完全無去諗下點解人地當初會咁做 仲話想打贏人
屌你老母cc台一個見得下人既都冇

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍
agger 屌佢老尾
佢整五毛list 就得
其他人就話洗板分化佢地反毛
成班鳩上腦
講到自己張list 有幾撚重要
其實心水清都知道班五毛俾關愛座日日post條list點名激親,結果用埋啲小學雞方法嚟反擊 開晒分身入其他post照抄返個list/個人簽名就走,有心留意下嘅會見到呢兩日其他post啲list/個人簽名都係啲新會員or波台狗放嘅,根本有心想令其他人對個list反感

係啊屌你老母 全部都係5毛啊 驚你老尾閪咩 屈毛黨
又有個撐關黨
講黎聽下金鋼棒阻到好多人
點幫你老豆解決個問題
打過囉
打過囉

CC台精英學毛澤東打游擊就叻

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
你班傻閪有咩資格屌人屈毛啫
躝返去自己狗竇啦

利申: g持樓豬喺時事台一個打十個
見到佢句屌你老母cc台我嚇到屎都咇埋出嚟

https://lihkg.com/thread/454922/page/2?ref=web
點呀心水清?
個條撚屌同關狗係難兄難弟喎
關狗次次都攬佢架喎?
打過囉

佢地無應過戰
唔算打

心水清嘅人都知動物台台主都係五毛嚟

個人簽名
-------------------------------------------
[突發]踢爆五毛特徵 防止各手足中伏(有參考例子)
https://lihkg.com/thread/453994/page/1

其實真,有啲平時好撚愛中嘅人無啦啦又post個list出嚟

其實關愛座巴個list size還可以,又轉咗細字,一個post入面唔好出現太多次我都可以接受

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

https://lihkg.com/thread/454922/page/2?ref=web
反唔反駁下關狗難兄難弟做乜鳩?

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

笑4,原來又係掉低一句扮清高就走
好似你咁唔洗成本點解唔做?

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

笑4,原來又係掉低一句扮清高就走
好似你咁唔洗成本點解唔做?

垃圾 一大堆point無個駁到
波台手足加油
又有個撐關黨
講黎聽下金鋼棒阻到好多人
點幫你老豆解決個問題

我淨係覺得你班柒頭皮平時有五毛唔屌,走去屌個狙擊五毛嘅好撚弱智啫
呢頭話人屈毛,嗰頭就屈個質疑你哋嘅人係撐關黨
好波啊
香港不屬於中國

假膠唔係五毛,但就做緊五毛一樣嘅事,以前大事大非面前絕對唔會玩嘢,但宜家佢地咩時候都仲扮鬼扮馬,搞到分唔清邊個打邊個,佢地已經走火入魔,所以喺以後逢見假膠請一律認作五毛處理

由於中囯人再次泛濫,現列出部分人渣名錄,比大家留意返相關人渣,如有遺漏希望大家增補,對抗中国人一齊努力

最新名錄(定期更新):

-李尋歡- #67878 (小李探花李尋歡)
潮吹口爆糖 #3066
精神錯亂最佳代表#62391
兔仔有愛情嗎 #58099(高葵株式會社)
大鵬金翅神將 #64806
JR #86841
高登色狼 #14482
三色貓 #46644
香港鍵國 #50533(精英連登仔)
熱血藍絲 #48442
角大不角細 #72990
一齊攬炒 #33874
西門慶 #102056
連泥往 #41116
十五天 #57952
揾嚟搞 #122718
立法會已完 #28503
P.Dybala #57797
bbchu #10894
霸道駒 #94824
龍骨 #102096
一鋪過
民國復興 #92178(夢醒時分)
LIKLN+ #50616(新痕結衣)
遊戲王愛好者
7plus256 #97814
jukerbb
書面語達人 #77788
Master2017 #76117
臺灣獨立 #20241
183cm #35420
高級青頭仔
天才小釣手 #3454
河本鬼茂 #63909
D_Wade #57705
潮文急口令 #38820
fin-de-siecle #43308
光之練金術師 #41351
哥是個傳說 #98232(小童群益會會員)
大家都是中國人 #113921
連登首席榮譽5毛 #48442
本來無一物2 #124087
擅長hehe的朋友 #54270
D10S #10199
Persona5 #121771
農奴 #53172
生物角落 #55990
返六日唔撚易 #55
A_Milik #30768
十卜Ching #37733
波台清泉一世 #965
路斯基bb #37604
2和b #5549
中國大飢荒 #128921
奸奸奸漢奸 #110286
廢青隨風飄 #138106
莫雷拉(拉馬)#102132
種花生的農夫 #52856
圖走網世界 #65128
章魚大丸子 #131526
Clannad #54183 (橋本環奈)
RedBaron #85163
霸王別雞 #81005
Pogba #1289
N_Bendtner #38189
慈恩大師 #122536
柳豔(焰兒) #32583
低級公務員
蘭貴坊USB #120847
兄弟會 #68081
羅蘭嵐 #4526
解除封鎖
朝九晚十奴隸 #61748
羅拔利雲度夫斯基 #85819
奶波魔 #10692
腥港鎮150新血 #8009
群雄割具 #9284
爱国畜生
靜啦柒頭 #12900
沈振盈 #102198
交你老母稅 #51920
卐_NSDAP_卐 #36035
魂°初弒 #20890
話關愛座貼list冇問題既手足會唔會下入呢個post望下?
條友係關愛座難兄難弟黎喎
想問個po死果個阿叔做左d乜野要比人抽水貼gif貼list??

原來張list咁有效可以激親人

係幾有效嘅 不過唔係激親list上面嘅人 係普通user
成抽野咁長阻撚住晒人睇post
一班唔睇呢個post都睇下之前反金鋼棒個post啦
有哂解決辦法又盛都無人討論
下下講句「有5毛唔捉捉人反5毛」
大佬呀,無心就唔好回啦
都唔係話唔好捉,盲撚。

其實真,有啲平時好撚愛中嘅人無啦啦又post個list出嚟

其實關愛座巴個list size還可以,又轉咗細字,一個post入面唔好出現太多次我都可以接受

有班五毛或者假膠專登膠化件事
例如較到個簽名大一大或者貼啲唔撚關事嘅名星相落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞