*點解咁緊張條list?咪就係因為比人拎黎私怨用變白色恐怖囉

805 回覆
252 Like 65 Dislike
屌你老母cc台一個見得下人既都冇

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
你班傻閪有咩資格屌人屈毛啫
躝返去自己狗竇啦

利申: g持樓豬喺時事台一個打十個
見到佢句屌你老母cc台我嚇到屎都咇埋出嚟

你地唔認同屈人毛先喎

我足足追問左關愛座2日
佢完全唔理我先要另外出黎開post問
結果佢咪又係覆d唔覆d就潛左去
咁你係咪想幫佢答呀?
本身我就理性討論咁去問既
我有一開頭就追住佢黎屌咩?

佢而家個list係咪有你?
太多version,我都跟唔到
不過佢個list頭嗰十幾廿個就真係五毛走唔甩架啦,仲要個個都有哂cap圖

不過我可以答你唔係個個同佢意見唔同就入list
你睇 通街都係處 同 LINKG 兩個都冇入list啦
後者仲親自入站務台送個咩濕鳩海鷗畀連尼住ban

下表係2日前
我地關ching所寫既最新list
無錯 全部都走唔甩 全部都罪該萬死既五毛狗
1群龍共舞
2天才小釣手
3三色貓
4JR
5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙
7真律師何君堯
8蘇麗珊
9十卜ching
10D_wade
11優美開始
12阿古路
13Romanov
14返六日唔撚易
15民國復興 16dewi
17侵b
18曼聯明叔
19bb chu
20小翁翁
21 A_milik
22 霍金轉身
23西谷
24嶄新之波多爾多
25何淦途
26老fool
27上條當麻
28_BoA
29巨乳人妻
30 Kathy Chan
31黎明卿
32摩兒迦娜
33馬馬度沙高
34達文西
35最強翼衛摸西先
36濕鳩liy-問鼎高峰

source: https://lihkg.com/thread/453934/page/1

睇錯都想笑 全部波台動物台啲常註會員

由23開始去到尾
有唔少都係假膠嚟
喺其他台見過

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

你地唔認同屈人毛先喎

我足足追問左關愛座2日
咁你係咪想幫佢答呀?

不過佢個list頭嗰十幾廿個就真係五毛走唔甩架啦,仲要個個都有哂cap圖

下表係2日前
1群龍共舞
2天才小釣手
3三色貓
4JR
5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙
7真律師何君堯
8蘇麗珊
9十卜ching
10D_wade
11優美開始
12阿古路
13Romanov
14返六日唔撚易
17侵b
18曼聯明叔
19bb chu
20小翁翁
21 A_milik
22 霍金轉身
23西谷
24嶄新之波多爾多
25何淦途
26老fool
27上條當麻
28_BoA
29巨乳人妻
31黎明卿
32摩兒迦娜
33馬馬度沙高
34達文西
35最強翼衛摸西先

source: https://lihkg.com/thread/453934/page/1

由23開始去到尾
有唔少都係假膠嚟
喺其他台見過

點解條list唔夠強,係咪我膠力唔夠強

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

你地唔認同屈人毛先喎

我足足追問左關愛座2日
咁你係咪想幫佢答呀?

下表係2日前
1群龍共舞
2天才小釣手
3三色貓
4JR
5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙
7真律師何君堯
8蘇麗珊
9十卜ching
10D_wade
11優美開始
12阿古路
13Romanov
14返六日唔撚易
17侵b
18曼聯明叔
19bb chu
20小翁翁
21 A_milik
22 霍金轉身
23西谷
24嶄新之波多爾多
25何淦途
26老fool
27上條當麻
28_BoA
29巨乳人妻
31黎明卿
32摩兒迦娜
33馬馬度沙高
34達文西
35最強翼衛摸西先

由23開始去到尾
有唔少都係假膠嚟
喺其他台見過

JM9
由我開始COUNT落去

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

你地唔認同屈人毛先喎

我足足追問左關愛座2日
咁你係咪想幫佢答呀?

下表係2日前
1群龍共舞
2天才小釣手
3三色貓
4JR
5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙
7真律師何君堯
8蘇麗珊
9十卜ching
10D_wade
11優美開始
12阿古路
13Romanov
14返六日唔撚易
17侵b
18曼聯明叔
19bb chu
20小翁翁
21 A_milik
22 霍金轉身
23西谷
24嶄新之波多爾多
25何淦途
26老fool
27上條當麻
28_BoA
29巨乳人妻
31黎明卿
32摩兒迦娜
33馬馬度沙高
34達文西
35最強翼衛摸西先

由23開始去到尾
有唔少都係假膠嚟
喺其他台見過

點解條list唔夠強,係咪我膠力唔夠強

點解條list冇我,係咪我膠力唔夠強
[
點解條list冇我,係咪我膠力唔夠強

要打嬴左游擊戰 有戰功先入到
多謝你記得我!
我係動物台老5

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

你地唔認同屈人毛先喎

我足足追問左關愛座2日
咁你係咪想幫佢答呀?

下表係2日前
1群龍共舞
2天才小釣手
3三色貓
4JR
5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙
7真律師何君堯
8蘇麗珊
9十卜ching
10D_wade
11優美開始
12阿古路
13Romanov
14返六日唔撚易
17侵b
18曼聯明叔
19bb chu
20小翁翁
21 A_milik
22 霍金轉身
23西谷
24嶄新之波多爾多
25何淦途
26老fool
27上條當麻
28_BoA
29巨乳人妻
31黎明卿
32摩兒迦娜
33馬馬度沙高
34達文西
35最強翼衛摸西先

由23開始去到尾
有唔少都係假膠嚟
喺其他台見過

假膠咪又係五毛
係水深火熱既時事台玩膠
仲唔係五毛
全部都係五毛黎
無一個係無辜
梳 唔小心呃左關ching
我在此致歉

狂賀。第四隻五毛。法國佬巫斯義被bam
我在此致歉

狂賀 我全心全意支持五毛狗死全家

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

https://lihkg.com/thread/454922/page/2?ref=web
反唔反駁下關狗難兄難弟做乜鳩?

就咁放低條link出嚟,然後呢?
我淨係見到又有啲撚樣cc台前cc台後,放大某幾個會員行為就spin落成個時事台、論壇度囉

大家都係鬥鳩屈架啦
你班柒頭皮仲要縱容五毛,有咩資格好嘈?

望下第一頁第3個回覆先再講野ok?
想問條5毛list貼黎有乜用?
係咪死果個阿叔係5毛??

push

呢啲先叫討論
唔係就咁放低條link乜柒都唔講低,仲好意思話人童子軍

不過你啱
笑鳩支那人都情有可原
今次個濕鳩巴係唔啱

btw你就咁捉住其中一個反毛user係咁spin 時事台/連登係冇撚用
呢啲手法對到厭

根據返關愛座自己講既野

即係佢係5毛?
關愛座同佢又咁熟難兄難弟
關愛座都係5毛?
其身不正出黎學人捉5毛 點令人信服?

e個好笑

你要理性討論我可以慢慢同你理性討論
要令人信服係要正面面對問題
而唔係叫人block左佢扮睇唔到就算

係啊
我從來唔會block 人
一見有五毛,得閒就留言屌柒佢哋
我都開過post講呢樣嘢

最初我見關愛座整個so called簽名得十幾個user(唔係而家最新呢個30幾人嘅簽名)
都係為咗方便大家識別咩user係五毛或者親中
而且每次都有cap圖為證
我在此致歉

Go get a room

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

你地唔認同屈人毛先喎

我足足追問左關愛座2日
咁你係咪想幫佢答呀?

下表係2日前
1群龍共舞
2天才小釣手
3三色貓
4JR
5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙
7真律師何君堯
8蘇麗珊
9十卜ching
10D_wade
11優美開始
12阿古路
13Romanov
14返六日唔撚易
17侵b
18曼聯明叔
19bb chu
20小翁翁
21 A_milik
22 霍金轉身
23西谷
24嶄新之波多爾多
25何淦途
26老fool
27上條當麻
28_BoA
29巨乳人妻
31黎明卿
32摩兒迦娜
33馬馬度沙高
34達文西
35最強翼衛摸西先

由23開始去到尾
有唔少都係假膠嚟
喺其他台見過

假膠咪又係五毛
係水深火熱既時事台玩膠
仲唔係五毛
全部都係五毛黎
無一個係無辜

面對中共滲透, 五毛密集的攻擊, 時事台巴打們已疲於奔命

哇樓豬好撚勇武
威震連登

你駁到你就駁啦童子軍

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

https://lihkg.com/thread/454922/page/2?ref=web

我淨係見到又有啲撚樣cc台前cc台後,放大某幾個會員行為就spin落成個時事台、論壇度囉

大家都係鬥鳩屈架啦

push

呢啲先叫討論

不過你啱
笑鳩支那人都情有可原
今次個濕鳩巴係唔啱

btw你就咁捉住其中一個反毛user係咁spin 時事台/連登係冇撚用
呢啲手法對到厭

根據返關愛座自己講既野

即係佢係5毛?
關愛座都係5毛?

e個好笑

係啊

最初我見關愛座整個so called簽名得十幾個user(唔係而家最新呢個30幾人嘅簽名)

如果討論一樣野,果個人係支持中國/反對本港某d人既做法就係5毛
咁我唔覺得呢個係一個試論
班友應該開投票post就算,點解仲要人發表意見
當然有d好激既中國撚就第二種講法
我普遍中意大家一齊講
我在此致歉

Go get a room

你個名咁撚普通
撚認到咩

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

大家都係鬥鳩屈架啦

cc台前 CC台後 你知唔知CC台個名點黎啊

得啦唔洗考古
我夠知你又想串鳩時事台多低質user

不過低質就係因為有你哋囉

到底係本身長駐時事台user低質先
定上開其他台嘅user入黎時事台之後先低質
搞清楚啲先啦

好難講
一時又話連登/時事台多小學雞同細蚊仔
小學雞即係代表年資好短啦?
咁啱同時又有堆波台假膠或者真五毛都長駐咗時事台好耐

咁係咪唔屌得呢班長駐時事台嘅假膠或者五毛先?

咁你明啦 係咁高質就唔係俾人屌/俾人撚個個啦
波台就係知時事台個個冇料咪成日入去玩嘢撩交嗌囉
五毛(真係收錢個啲)當然係其中一個原因搞到低質 高登俾人叫紅登亦係咁解
但本身個班亦唔見得高質好多
同埋你想屌鳩佢地咪屌鳩佢地囉 冇人話唔俾
不過呢個post就係擺明講緊關愛座 想屌五毛/波台去其他post更適合

push

呢啲先叫討論

不過你啱
笑鳩支那人都情有可原
今次個濕鳩巴係唔啱

呢啲手法對到厭

根據返關愛座自己講既野

即係佢係5毛?
關愛座都係5毛?

e個好笑

係啊

講緊關愛座佢地
用返本身問關愛座個段野既一段

張5毛list的確有部分肯定係5毛
但都有唔少係純粹同佢地立場唔同就要被放入list
係咪要連登剩得返一個立場一把聲音?
呢d就叫民主?咪拎住呢2隻字黎騎劫啦屌你老母
仲有 你地要開過個5毛集中分享區比你地自己人圍爐blk人冇所謂
呢排日撚日睇新聞po都無啦啦一大串金剛棒出黎洗
電腦版都還好 用app睇碌到手軟
唔好講話咩你唔想睇就blk左佢之類呢d狗屁
家下係提個問題出黎 你就叫我blk左佢當睇唔到?
你地logic同支那根本冇分別

佢到家下都係唔答我
家下又入黎大字把撚咩
叫你正面回應呀死垃圾
一定有人騎劫架
呢樣野無得避

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

大家都係鬥鳩屈架啦

得啦唔洗考古

搞清楚啲先啦

好難講

五毛(真係收錢個啲)當然係其中一個原因搞到低質 高登俾人叫紅登亦係咁解
不過呢個post就係擺明講緊關愛座 想屌五毛/波台去其他post更適合

上個論壇你點suppose一個user或者一個台有冇料?
不過上得論壇最多都係想引導下輿論,宣揚下某啲理念
個個都有料,你同我就唔會喺forum度鳩up啦
一定有人騎劫架
呢樣野無得避

3個月不眠不休起海水化淡廠 仲唔係騎劫

唔認同你就童子軍
躝返去自己狗竇啦

大家都係鬥鳩屈架啦

得啦唔洗考古

搞清楚啲先啦

好難講

出名鳩up
一定有人騎劫架
呢樣野無得避

唔係騎劫
係風趣
一定有人騎劫架
呢樣野無得避

其實呢個我唔明

大家都係鬥鳩屈架啦

得啦唔洗考古

搞清楚啲先啦

好難講

唔講有冇料咁深入
就講基本對答反駁能力
一味比人追問 淨係覆表情符號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞