iPhone X (準)用家討論區

1001 回覆
24 Like 19 Dislike
冇aj撚?

買左套 一陣沙田拎機
琴日比csl放飛機

用緊
其實我覺得白色機個銀邊都幾核突, 尤其是那spwaker嗰個位有啲廉價feel
其實我覺得白色機個銀邊都幾核突, 尤其是那spwaker嗰個位有啲廉價feel

speaker
唔想等taobao.. 買左個 Baseus 0.3mm 磨沙殻$68
玻璃貼唔知乜牌子$148, 好岩位

同感 佢條銀邊有種中國生產平價貨的感覺

邊到買 好似幾好咁
透明殻

baesus?
透明殻

Where
用咩moon貼你地
有無人試過揀1部 去到可以拎2部

on9

on9

記得之前有人得
face id解鎖完有冇得set直接去主畫面?唔駛自己用手再拉多野?
face id解鎖完有冇得set直接去主畫面?唔駛自己用手再拉多野?

好撚麻煩,用指紋果陣都可以
請問而家apple shop有無現貨

呢個反而s8嗰啲都有
請問而家apple shop有無現貨

iPhone X 用家討論區 (2)
https://lihkg.com/thread/457854/page/1?ref=ios

Update左Q&A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞