iPhone X (準)用家討論區

1001 回覆
24 Like 19 Dislike
12月頭發貨
btw 有冇咩皮case 包晒4邊 介紹

始終都係覺得 Apple leather case 最靚最fit

用左好耐
12月頭發貨

始終都係覺得 Apple leather case 最靚最fit

用左好耐

可惜唔包底
一跌落地就花/爆
5s果款就最完美
12月頭發貨

用左好耐

iPhone 6個陣用過皮套
裡面又甩毛外面又易污糟
12月頭發貨

用左好耐

可惜唔包底
一跌落地就花/爆
5s果款就最完美

iPhone6s plus用左犀牛盾Solid Suit年幾, 我夠膽講香港市面任何一款防撞殼都唔夠佢好, 厚薄適中, 又夠簡單
試過俾人路過撞到部電話飛甩手, 完全冇事
從此之後只用犀牛盾

今日訂左佢新出果款Mod, D掣仲可以自己揀色
X 諗住用邊框+mon 貼
唔知有冇推介呢
12月頭發貨

用左好耐

可惜唔包底
一跌落地就花/爆
5s果款就最完美

iPhone6s plus用左犀牛盾Solid Suit年幾, 我夠膽講香港市面任何一款防撞殼都唔夠佢好, 厚薄適中, 又夠簡單
從此之後只用犀牛盾

聽聞好冼手

唔唔知點解真係訂到三部,已過數(hold credit) 但係未收到confirm email...
其中一個order已經寫訂單處理中...

應該最少訂一部掛!

一於由佢等佢慢慢處理啦

唔唔知點解真係訂到三部,已過數(hold credit) 但係未收到confirm email...

應該最少訂一部掛!

一於由佢等佢慢慢處理啦

處理中姐係點?

應該最少訂一部掛!

一於由佢等佢慢慢處理啦

處理中姐係點?

中文字唔識解?

係確定一定有定係點?
係訂單度顯示我訂到兩部
12月頭出貨
但收唔到email
係唔係仲未肯定?
係訂單度顯示我訂到兩部
12月頭出貨
但收唔到email
係唔係仲未肯定?

我都係啱啱出email
你可以睇下
係訂單度顯示我訂到兩部
12月頭出貨
但收唔到email
係唔係仲未肯定?

我都係啱啱出email
你可以睇下

剛收到
3/11 有現貨呀 256同64

有意留email or telegram
12月頭發貨

用左好耐

可惜唔包底
一跌落地就花/爆
5s果款就最完美

從此之後只用犀牛盾

裸跑跌極都無爛
Mon都未摸過
12月頭發貨

用左好耐

可惜唔包底
一跌落地就花/爆
5s果款就最完美

從此之後只用犀牛盾

裸跑跌極都無爛
Mon都未換過
有無人日期改早左or改遲
另一半/屋企人趁你瞓緊覺時用face id unlock你部電話,點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞