iPhone X (準)用家討論區

1001 回覆
24 Like 19 Dislike
今日下午3:01PM 預訂

一齊黎 ~~
mon size

unlock

switch app
[/center]
矛人買
有水位都自用 (如果訂到)
想問埋如果今日想訂iphonex 但之後收到機後想trade in 部6plus 俾蘋果, 係咪唔可以收cash, 一定要到時買返野?

on9先會trade番部機比apple
有水位都自用 (如果訂到)

當年5S金,
果日放到一萬, 我都自用
6plus等轉
6plus等轉

6sp
6s 等轉 希望訂到
堅IR抽iPhone link
https://reserve-prime.apple.com/HK/zh_HK/reserve/iPhone/availability
** 請於10月27日下午 3:01 起再次嘗試查詢產品供應。 **
(↑ 堅iPhoneX iReserve LINK)

Apple Store iPhone X 線上購買
https://www.apple.com/hk-zh/shop/buy-iphone/iphone-x
10月27日下午3:01起 接受預訂, 11月3日起發售
8+想轉X 但怕Face ID 唔方便
想問埋如果今日想訂iphonex 但之後收到機後想trade in 部6plus 俾蘋果, 係咪唔可以收cash, 一定要到時買返野?

on9先會trade番部機比apple

我部機個speaker同埋個靜音制都係壞, 上網放應該冇人要

出旺角賣 爆mon都有人收
Leave name
8+想轉X 但怕Face ID 唔方便

用一個月轉
iPhone 7plus想轉
7plus而家放到幾錢
請問而家係咪淨係限購一部
同埋係幾時送貨或者有無得直接自己去攞貨
7plus而家放到幾錢

前排肉ching好似放到5千
請問而家係咪淨係限購一部
同埋係幾時送貨或者有無得直接自己去攞貨

ir 就係搶11月3號攞

aos 就寄送 (等n個星期)
當然有d 公司(如順豐) 到左香港, 你可以早少少去攞
7plus而家放到幾錢

https://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5839648

唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞