iPhone X (準)用家討論區

1001 回覆
24 Like 19 Dislike
有冇巴打可以3/11當日放部256GB iPhone X
可以原價加少少錢
真自用 可以即場係 Store 當面拆機 restore 埋iCloud Backup 都仲得
果日ir極都中唔到

Tg: akapplefans

希望連登有愛 反對炒風既巴打 可以幫幫小弟

小朋友你憑咩會有人連錢都唔賺黎比你
問媽媽喇

第一日 就算我自己係用家都會放啦 咁好搵
另一半/屋企人趁你瞓緊覺時用face id unlock你部電話,點算

佢撐開你對眼 都可以繼續訓?

哦 要開眼先得?之前仲見話戴咗超得, 口罩又得
如果畀黑警拉, 佢要你unlock電話呢?

大把份超得,但口罩唔得
所以成日帶口罩如醫生護士,可能唔岩用

黑警搶咗你部電話,隊去你塊面前就可以unlock喇喎

黑警切左你隻手指都可以解鎖指紋tim
成日用撚埋啲極端例子 柒撚夠未呀

呢個係認真的法律問題,係外國有文討論。不過簡單黎講係美國touch id同face id係無password咁多法律保障。警察有warrant可以強迫你用fingerprint或者對住鏡頭unlock,但唔可以強迫交出password.
梗係唔用套
人地咁辛苦先整到咁靚
仲要用ss 框
點忍心幫部機戴套
寧願買ac

咁一定要買埋apple care
梗係唔用套
人地咁辛苦先整到咁靚
仲要用ss 框
點忍心幫部機戴套
寧願買ac

買apple care係唔係淨係爆mon先可以保?
可以原價加少少錢
真自用 可以即場係 Store 當面拆機 restore 埋iCloud Backup 都仲得
果日ir極都中唔到

可以原價加少少錢
果日ir極都中唔到

窮學生
想用iPhone,有冇人可以3號當日原價-$1000放俾我? 真自用 會請你食返M記 意pm
梗係唔用套
人地咁辛苦先整到咁靚
仲要用ss 框
點忍心幫部機戴套
寧願買ac

有 2 次機會換機 788
原價 4288
8 plus 轉 X 留名

我都有咁唸
最後都係算,分別唔大

點會分別唔大
外型都唔同哂啦

Moon細左,暗左,
電細左
無左主動解鎖touchid,變左被動faceid
初期一定唔慣

咁要睇下佢快唔快
有時手汗太多成日搞到要入密碼
梗係唔用套
人地咁辛苦先整到咁靚
仲要用ss 框
點忍心幫部機戴套
寧願買ac

次次出新外型都話整到幾薄幾靚用case係浪費架啦
事實係通街都會用case
更重要係就算幾堅硬都好
都係會頂唔到褲袋偶然既一粒砂
唔志在既人可以裸機照用無礙
但唔係個個都接受到自己部機咁樣而花囉
64gb用家係咪有望頭幾日原價收到蟹貨
梗係唔用套
人地咁辛苦先整到咁靚
仲要用ss 框
點忍心幫部機戴套
寧願買ac

有 2 次機會換機 788
原價 4288

我想換就換?
有冇人用過呢隻套?? 好似好勁....

https://www.youtube.com/watch?v=ZraaEHBfhLI
利申: 已訂for iphone X
..
準備3/11 walk in
有冇人準備唔用套又唔用貼又唔買 care
另一半/屋企人趁你瞓緊覺時用face id unlock你部電話,點算

大把份超得,但口罩唔得

切左又未必得
不過可以㩒住你
然後用你隻手指開

大把份超得,但口罩唔得

切左又未必得
不過可以㩒住你
然後用你隻手指開

最頭果度 屋企人要搞既 趁你訓教捉你手指解都得啦 都唔知有乜好傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞