iPhone X (準)用家討論區

1001 回覆
24 Like 19 Dislike
You don't have any recent orders.
岩先由訂單過多終於扣左信用卡錢
大陸仲有得賣, cut 得啦
岩先由訂單過多終於扣左信用卡錢

我訂完10秒就扣左,但係到而家都冇EMAIL
IR又冇
想問大陸寄唔寄到返香港

毒毒冇人理

可以 用集運,蝕匯率喎

就咁係送貨地址填返香港地址就得?

大陸機 好多野唔同架喎
想問大陸寄唔寄到返香港

毒毒冇人理

可以 用集運,蝕匯率喎

就咁係送貨地址填返香港地址就得?

大陸機 好多野唔同架喎

大6是真全網通,香港唔是

以前大陸人黎香港買機
而家香港人要返大陸買
屌,究竟點嫁,扣左錢又無email
屌,究竟點嫁,扣左錢又無email

me too
仲未有email
在處理你的 Apple Store 訂單時,我們無法獲得信用卡授權。因此,我們無法繼續處理你的訂單
在處理你的 Apple Store 訂單時,我們無法獲得信用卡授權。因此,我們無法繼續處理你的訂單

咁慘
點解會扣左三部既錢
明明話每個apple id只可以買兩部

咁慘

逃生門 炒唔起啦

仆街Gaycook 想 defocus HK

咁慘

係咪渣打
想用都冇得用啦

咁慘

係咪渣打

冇錯 揸兜好野

咁慘

係咪渣打

冇錯 揸兜好野

我citibank都係咁
仲未收到email 有冇人一樣

我,連扣數SMS都未有

我都係,好似無野發生過咁

我都係...扣數sms 無,email 無

+1 恆生enjoy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞