iPhone X (準)用家討論區

1001 回覆
24 Like 19 Dislike
有無unboxing 係有試第三方app

個個都淨係識d animoji 開鎖呢d 基本野

唔俾用
傳說簽晒約只可以試咩

屌,岩岩收到第三部email 點解今日先寄比我 訂個陣手多訂左3次,但係有2部24小時内已經send左email比我,但係今日11月1號又收到,姐係點
想問埋如果今日想訂iphonex 但之後收到機後想trade in 部6plus 俾蘋果, 係咪唔可以收cash, 一定要到時買返野?

on9先會trade番部機比apple

我部機個speaker同埋個靜音制都係壞, 上網放應該冇人要

出旺角賣 爆mon都有人收

我想要
Apple提過戴眼鏡唔會影響Face ID辨認用家身分,而且software係可以適應面部變化。之但係,如果經常幾副眼鏡輪住戴又會唔會影響辨認準確性呢?有無認識操作原理嘅巴打可以指點吓?
Faceid可以認幾多塊面?
肉囝 你會放左8 用x
定淨係賣x?
Faceid可以認幾多塊面?

買果時無加applecare
後尾有無得加返 會唔會貴d

walkin都有啦
上肥花睇班垃圾炒狗放30000真係得個笑字

果d 傻仔,
玩左咁多年, 終於可以15min 買到
以為中左六合彩

果d 傻仔,
以為中左六合彩

第1日呢個價唔奇 後面果D就算吧啦

果d 傻仔,
以為中左六合彩

第一日有兩萬都偷笑啦

果d 傻仔,
以為中左六合彩

第一日有兩萬都偷笑啦

咪係

walkin都有啦

兩個內,同要驗左機先比買

walkin都有啦

兩個內,同要驗左機先比買

果籽facebook 有女人實試落妝face id~~~~~~~~~~~~~
果籽facebook 有女人實試落妝face id~~~~~~~~~~~~~

條女走光

條女走光

條女走光

落好撚耐...求其洗板臉咪算囉.....DUM波鐘

條女走光

有無圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞