iPhone X (準)用家討論區

1001 回覆
24 Like 19 Dislike
AOS 落單.

銀行SMS 話 過左數
但AOS 內揾唔到訂單, 即係買唔買到?

加一 搵咗陣決定等吓算
自用都辛鳩苦 炒狗死全家

大陸仲有?

大陸長賣長有
由於目前訂單數量較多,我們需要多至 24 小時處理付款。我們會繼續嘗試處理你的付款請求,並在你的付款確認完成後,向你傳送「訂單確認」電郵。我們建議你不要在這段時間重複訂購,以免被收取兩次費用。

如果你在 24 小時後沒有收到「訂單確認」電郵,即代表你的訂單未有妥善完成。多謝你的耐心等候。

我都係呢句...

我都係,即係買唔買到

+1
但信用卡SD左MSG黎話扣左數

Same
希望買到啦自用咋
由於目前訂單數量較多,我們需要多至 24 小時處理付款。我們會繼續嘗試處理你的付款請求,並在你的付款確認完成後,向你傳送「訂單確認」電郵。我們建議你不要在這段時間重複訂購,以免被收取兩次費用。

如果你在 24 小時後沒有收到「訂單確認」電郵,即代表你的訂單未有妥善完成。多謝你的耐心等候。

我都係呢句...

我都係呢句
然後收到email話無法獲得信用卡授權收左皮

大陸仲有?

大陸長賣長有

好事呀 蝕死班炒狗
你老母01分入唔到 到入到就完左

Cut 單
想問大陸寄唔寄到返香港
頭先見到"仍在處理你的訂單付款" 即刻灰咗
之後入多次 就見到有 不過係十一月中
3-4星期是否已死

Cut 單

有得cut單既咩而家
aos數信用卡已過
未收到confirm訂單, 之後收到既話可以修改/取消?
CUT單大會 + Q&A論壇正式啟動

Cut 單

有得cut單既咩而家

冇記錯好似未出貨都仲可以
但唔肯定
Mola mola
支那長賣仲有
快CUT單
無人買
痴線 大陸仲有得賣
大陸任買
頭先禁到4-5星期
諗左一陣
跟住無得買
救返自己
佢話IFC 11月3日拎貨, 但入完登記代碼又冇反應
銀色黎
AOS根本唔會輸睇家IR再cut 單都未遲
想問大陸寄唔寄到返香港

毒毒冇人理
佢話 我們已收到你的訂單 有單號但又未send email比我 即係得唔得。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞