iPhone X (準)用家討論區

1001 回覆
24 Like 19 Dislike
肉CHING I'm so happy
請問匯豐和恆生個 app 支唔支援 FaceID ?

恆生支援

恆生支援

琴日有無開箱話會自動將TOUCH ID 轉做FACE ID

恆生支援

琴日有無開箱話會自動將TOUCH ID 轉做FACE ID

有冇人用緊 air jacket
做乜右邊唔係咁實
用左passport登記
好驚恰眼訓打錯no. email又無得check

Why so 合皮牙^^?

R已I

R已I

有冇dbs?
Btw, 你個無綫差可以開封啦

無綫叉開封左好耐la 一路有用個背貼接收
但好撚慢

R已I

有冇dbs?

但好撚慢

DBS 有$150 即場rebate

唔la....太多卡好辛苦

R已I

有冇dbs?

但好撚慢

DBS 有$150 即場rebate

唔la....太多卡好辛苦

入曬apple pay有幾辛苦

覺得搞轉賬果d 好複雜
自動都要check
底條白間礙眼,其實冇條白間都得啦
禁三下HOME 可以出輔助功能

依家X 點用???

等佢update希望佢會整走條野

等佢update希望佢會整走條野

佢拉下變單手mode呢

我覺得用返double tap 仲好
不如整返個Q&A, 比下個PO 第一頁, 好唔好
關於HOME鍵
Q1: 關機
Q2: 輔助功能快速鍵
Q3: 單手mode
A3: 底部向下拉

關於FACE ID
Q1: 銀行touch id 是否自動轉為face id
A1: 是

關於MON SIZE
Q1: cap圖後是否有m字額
A1: 沒有
不如整返個Q&A, 比下個PO 第一頁, 好唔好

你拎左機咪開用家區

幫手諗下d Q&A
廢事下個po 個個問同一個問題洗版
又一城有IR 256銀色
開心使用中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞