[韓綜]認識的哥哥討論區(3)

978 回覆
18 Like 5 Dislike
就算好睇 播足三個禮拜 會唔會有啲過分呢 況且不停唱歌唔見得有咩好睇要聽歌就去睇mr trot啦 諗住上認哥係睇吹水㗎嘛 就算係fans都想睇佢哋除咗唱歌嘅另一面啦 仲聽唔夠咩 頂多咪比佢哋合唱一首算 係咁唱真係搞唔掂
@鳳凰天使TSKS

5月16日週六晚綜藝收視率(全國)
SBS《#金炳萬的叢林法則#》1部、2部:5.6%、6.0%(+0.6、-1.6)
KBS《#不朽的名曲#》1部、2部:4.9%、8.3%(-0.1、-1.0)
MBC《#全知干預視角#》1部、2部:2.9%、6.0%(-0.3、+0.0)
MBC《#閒著幹嘛呢? #》1部、2部:5.9%、8.5%(-0.1、+0.3)
JTBC《#認識的哥哥#》:15.3%(-0.2)
tvN《#驚人的星期六#》:3.2%(-0.3)
又15%, 睇黎係韓國真係好撚好撚紅
嗰啲會睇電視嘅叔叔姨姨好鐘意佢地 自然收視率高
如果好似CCTVB計埋啲網上點擊落收視到 平時啲idol集數一樣都會咁高
@鳳凰天使TSKS

5月23日週六晚綜藝收視率(全國)
SBS《#金炳萬的叢林法則#》1部、2部:5.5%、7.7%(-0.1、+1.7)
KBS《#不朽的名曲#》1部、2部:7.7%、13.7%(+2.8、+5.4)
MBC《#全知干預視角#》1部、2部:5.5%、8.4%(+2.4、+2.4)
MBC《#閒著幹嘛呢? #》1部、2部:5.0%、7.6%(-0.9、-0.9)
JTBC《#認識的哥哥#》:14.7%(-0.6)
tvN《#驚人的星期六#》:2.9%(-0.3)
呢3集終於完
今集真係唱足成集歌 我飛晒咁濟 好似冇睇過今集咁
淨係睇咗第一集頭半集已經頂唔順,之後冇睇過,終於還我正常認哥
其實呢兩集好多位平時一定會剪 只不過呢班人好紅咁解 特別係上集食麵同今集練歌
今日任瑟雍同孫丹菲錄影

叫咗個名成個月終於上
GD個姐夫好撚好笑
今集好好睇,個排球選手好有綜藝感
睇佢地打排球好開心
放下水俾佢地玩下有時又殺下波俾觀眾睇
有啲運動選手輸少少就好鬼煩
佢又冇 睇得好開心
香港係咪已經冇咩人睇認哥
SJ呢集好正
有睇啊 sj 次次嚟都好搞笑
都有每期追尼睇仲睇埋東童神起同宇宙嘻哈鬼
仲有個個禮拜追
推下post
仲有冇人有個個禮拜追
仲有睇,不過後半多數飛住睇
後半part答問題有時會好悶
有呀 最近幾集都幾好笑
情景劇開始返嚟
反而覺得後半正好多
但呢兩集全集都好悶
你個名
仲有繼續追啊
每次SHINee同gagman上都會好笑
有冇沉底?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞