[韓綜]認識的哥哥討論區(3)

978 回覆
18 Like 5 Dislike
我知 但好正

btw勝利先係藝能嘅cheat 上親咩節目都咁好笑
可以唔洗睇 悶到仆街 成場靠勝利carry B.I同Bobby啲嘴臉好黑人憎
佢真係啦啦隊隊長??邊個黎?
박기량
好似真係玩開啦啦隊
不過識唱歌
之前見過佢上fantastic duo
強心臟mvp
你估浪得虛名
勝利做左成集focus
iKON頭個part出黎玩馬騮戲都唔知做咩
連虎東同秀根都要出黎救場
不過佢地真係以為自己好好笑同好型
不過就算唔好笑,YG爸爸照畀大量綜藝佢地
今集為左勝利夾硬睇哂
iKON一啲藝能感都冇
好少有咁冇藝能感,但覺得自己好有藝能感既idol
而且睇完之後
都唔係好知雙B之外另外果2位係咩水

綜藝咁易上到
勝利太強勢啦 iKon上左好似冇上咁
mino雖然係太陽CB順便拖既 但就同iKon相反
搶曬太陽鏡咁濟
希望老楊俾winner二月comeback上啦 好想睇
太陽性格文靜
所以唔太做節目效果

我覺得唔係勝利太強
但果團人太弱但自我感覺良好
今次ikon個4個上我已經睇到好老尷
全team7個人上我真係唔敢想像會點
【OSEN獨家】[WANNA·ONE完整體出擊<認識的哥哥>!大勢+大勢來襲!!]據消息, #WANNA·ONE#已於近日確定以完整體形式出演<認識的哥哥>.目前尚未確定拍攝日期以及播出日期.組合預計於今年上半年回歸,在正式回歸之前成員們將出演多種綜藝節目與粉絲們見面.超強期待[憧憬]!!​​​​
覺得ikon好冇禮貌又覺得自己個下好好笑咁
秀根都要出黎救場
今集永哲好撚好笑
洪真英好正
今集學校果到個look好正 首新歌又好聽 between永哲今集真係幾搞笑
大家想邊隊贏,我想虎東,呢啲咁奇特的野好有興趣
我想宇宙膽小鬼 feel到個mv好似唔錯,睇咗幾個shot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞