[韓綜]認識的哥哥討論區(3)

978 回覆
18 Like 5 Dislike
【xportsnews獨家】[JOOE-妍雨出擊<認識的哥哥>,大勢女團認證]據電視台相關人士透露,近期 jooe , 妍雨完成了JTBC<認識的哥哥>的錄製.  momoland組合曾在四月出演過<認識的哥哥>,當時是為了幫助金永哲的<Ring Ring>的舞台而短暫登場.之後組合獲得了爆發式的人氣,這次回歸順利成為<認識的哥哥>的正式嘉賓,展現了作為大勢的面貌.

近日在各種綜藝中散發獨特魅力的JOOE本次與<認哥>的成員們將會展現怎樣的默契,令人十分期待.另外,被稱為組合顏值代表的妍雨並不經常參加綜藝,本次會帶來怎樣的表現讓人備受關注.
今集笑到癲
虎東有新節目叫大逃脫
鐘民,柳炳宰,神童都有份,應該可以期待下
幾得意
睇左 幾正
神童好勁

初頭以為呢種唔會好睇 點知幾好睇
估唔到個mms fighter 都做得幾好同舒服
在《兩天一夜》、《新西遊記》等綜藝,令觀眾捧腹大笑的李壽根也成為youtuber了哦!

壽根大叔在「李壽根頻道」以檯球、五人足球、高爾夫球等體育運動,與民間高手展開對決,以直播方式與網友見面。

「李壽根頻道」昨晚(4日)7點進行了直播,第一個「只屬於我們的聯盟」的對決主題是檯球,李壽根和另一位諧星柳南碩(音譯)組隊,和兩位女高手比拼檯球實力。

https://www.youtube.com/channel/UCxPtZG-Ou0v1hsUzXXu2Jsg

https://www.koreastardaily.com/tc/news/107121
下集係金東炫同zico
應該又會宣傳大逃脫,今集同神童都有提

大逃脫好好睇,d道具製作好認真,神童好聰明
唔係呢個post都唔知有大逃脫呢個節目
真係超好睇
下集認哥一定好笑
睇左頭兩集
好揼本
個大隻佬好好笑
個膽應該細過鵪鶉蛋
但係有佢好睇好多
唔係就全世界剩係識揾線索
佢個種反差好可愛
一開始睇以為佢好強悍大膽又話自己幾聰明 點知佢勁細膽又on99咁
幾鍾意佢 期待下集佢係認哥表現
作為mma選手 估唔到佢係咁細膽
最新個集 神童臨尾鳩吹 勁好笑
rv又上
會唔會有返inside
個到笑左我幾分鐘
由rocky 個到開始勁好笑
快D請iu上啦
改左第2部份之後成個節目順左好多
就算搞情境劇都冇咁老尷,唔洗勞思動眾搞咁多野
嘉賓又冇隱形,有得參與效果又好
而家先知連登有認哥討論區

認哥fans留名 大家睇咗最新一集red velvet未
真係有幾秒zico既出現
邊到有?
估red velvet邊個無聽到音樂嗰度 問joy係咪發緊落club既夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞