[韓綜]認識的哥哥討論區(3)

978 回覆
18 Like 5 Dislike
下集有返張teacher
張teacher獨立之後人氣都幾高
Dony又幫佢搵到character

睇過金煥今集先知mc位都唔易做
張聖圭宜家有個youtube channel 叫workman
subscribe 人數升得好快, 好多後生仔睇
wassup man班底整
認哥好耐都未咁精彩過,頭半個鐘字字珠璣
有線台全部都係呢堆人
呢排啲綜藝差唔多開親都係呢班人
呢班雖然都係Gag man但同上次洪真京帶嗰班上嚟真係差好遠
呢班冇格硬做 都好好笑
節奏好快內容又豐富
感覺好快就完左一集
完全唔夠喉
得罪講句 上集17睇一半已經好難捱 後半段係咁飛先睇完一集
今次啲笑料好似仲未講晒咁 好豐富
話黃帝聖似好多人 最後肥嗰個話佢仲有似貝碧托夫嗰度我直情爆笑
好中意龍真
無論咩節目請d唔紅既明星或者idol都睇到好尷尬
個班人本身又無自信 又格硬想搞笑 搞到唔知想點

今次哩集班gagman 睇得出係有好比心機去度橋
好多笑位都真係令人真心笑出黎 同埋佢地本身好有默契

扮狍子係到ya hoo個到真係比佢督中個笑點
扮蟬其實唔太好笑 但佢話秀根係咁叫佢做之後秀根又大笑就變得好好笑
今集真係好多笑點
條友話自己要不停出國 搞到怕老婆寂莫
要去搵秀根比意見
最尾連老婆都搬埋出黎搞笑
扮蟬睇得太多次
佢突然露肚腩先好笑
踢波剷個老闆 話搞盡腦汁要搞笑
露肚腩完全係冇前文後理但突然露出嚟個效果又係好好
呢度笑到仆街
同隊照剷
睇你地文字描述 又笑到停唔到
希澈合流SBS 《我家的熊孩子》

終於比巨人等到
仲差愛子
呢度真心好笑 勁無厘頭
真係似比IU搞到低收視
尋日係演員都係低
咪玩啦,呢個級數幾丁友你想有幾高收視?
你又唔見李連福,曹政奭,秦鍾午上嚟嗰幾集低收視? 咁都可以撈埋嚟講
SEVENTEEN,ITZY,TEI,李龍真呢啲冇人睇就冇人睇啦。一般觀眾點會對呢個級數既人有興趣
今集真係睇左一陣頂唔順放棄左
原來今禮拜停一集
最近JTBC放返以前啲情景劇上去 youtube RV同孝盛/景麗呢兩個真係睇親都咁好笑
無睇幾個月了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞